Pastane İzle 15 Haziran 2015 - TRT 1 15.06.2015 Enginarlı Sos Tarifi
Hazırlanışı:
Tereyağı tavada eritilerek içerisine dilimlenmiş ekmekler yağı çekmesi için bandırılır. Üzerlerine ince doğranmış sarımsaklar sürülerek tavada arkalı önlü kızartılır ve tavadan çıkarılır. Mutfak robotunda enginarlar, salam, haşlanmış fasulye, kaşar peyniri, zeytinyağı, tuz ve limon iyice karıştırılır. Bu karşım kızaran ekmeklerin üzerine sürülür. Biberiye ile süslenerek servis edilir.
Hazırlanışı:
Tereyağı tavada eritilerek içerisine dilimlenmiş ekmekler yağı çekmesi için bandırılır. Üzerlerine ince doğranmış sarımsaklar sürülerek tavada arkalı önlü kızartılır ve tavadan çıkarılır. Mutfak robotunda enginarlar, salam, haşlanmış fasulye, kaşar peyniri, zeytinyağı, tuz ve limon iyice karıştırılır. Bu karşım kızaran ekmeklerin üzerine sürülür. Biberiye ile süslenerek servis edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder