Nursel'in Mutfağı Tokat Kebabı Tarifi 23 Haziran 2015 Tokat



23 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 23 Haziran salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 23 Haziran 2015 nurselin mutfağı Tokat Kebabı   nasıl yapılır, 23 Haziran nurselin mutfağı Tokat Kebabı   tarifi, Tokat Kebabı   malzemeleri, Tokat Kebabı nasıl pişirilir, Tokat Kebabı   nasıl yapılır, nurselin mutfağı Tokat Kebabı  Tarifi , Nurselin mutfağı 23 Haziran salı yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 23.06.2015 Tokat Kebabı  Tarifi, nurselin mutfağı tokat




Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Tokat Kebabı  tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

TOKAT KEBABI

Malzemeler:
1 kilo kemikli kuzu eti 
 200 g iri doğranmış kuyruk yağı 
 6 adet patlıcan
 4 patates
 3 adet domates 
 5 baş sarımsak 
 yarım çay bardağı sıvı yağ 
 tuz

Hazırlanışı:
Patlıcanların uç kısımları alınır. Boyundan ortadan ikiye kesilir. Çıkan 2 parçada eninden 3 dilime bölünür ve tuzlanır. 
Patatesler bütün olarak halka halka dilimlenir ve tuzlanır. 
Dikdörtgen ve geniş bir cam kap patlıcan, kuyruk yağı ve kemikli et olmak üzere sırasıyla doldurana kadar dizilir. Aralarına domates dilimleri yerleştirilir. Bir bütün baş sarımsaklar üzerine konur. Sıvı yağ gezdirilir ve alüminyum folyo ile kapatılıp 200 derecede fırına verilir. Hiç su verilmemesinin sebebi kendi buharında pişecek olmasıdır. 


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}