30 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 30 Haziran salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 30 Haziran 2015 nurselin mutfağı Pancar Çorbası nasıl yapılır, 30 Haziran nurselin mutfağı Pancar Çorbası tarifi, Pancar Çorbası malzemeleri, Pancar Çorbası nasıl pişirilir, Pancar Çorbası nasıl yapılır, nurselin mutfağı Pancar Çorbası Tarifi , Nurselin mutfağı 30 Haziran salı yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 30.06.2015 Pancar Çorbası Tarifi, nurselin mutfağı Sivas
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Pancar Çorbası tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
Yarım demet pazı
1 su bardağı kırık yarma
700 g yoğurt
4 yemek kaşığı un
Tuz
Su
Sosu için:
2 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı tereyağı
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı körmen veya kuru nane
Hazırlanışı:
Kırık yarma bol suda haşlanır. Çok küçük doğranan pazılar üzerine bırakılır. Suyu az gelirse sıcak su ekleyebilirsiniz. Tuzu atılır. kaynayınca yoğurt, un ve su ile çırpılarak hazırlanan terbiyesi verilir ve pişirilmeye bırakılır.
Tereyağı ve sıvı yağı karışımında kavrulan soğanların üzerine dökülen Sivas'a özgü körmen yoksa kuru nane ile servis edilir.
PANCAR ÇORBASI
Malzemeler:
Yarım demet pazı
1 su bardağı kırık yarma
700 g yoğurt
4 yemek kaşığı un
Tuz
Su
Sosu için:
2 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı tereyağı
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı körmen veya kuru nane
Hazırlanışı:
Kırık yarma bol suda haşlanır. Çok küçük doğranan pazılar üzerine bırakılır. Suyu az gelirse sıcak su ekleyebilirsiniz. Tuzu atılır. kaynayınca yoğurt, un ve su ile çırpılarak hazırlanan terbiyesi verilir ve pişirilmeye bırakılır.
Tereyağı ve sıvı yağı karışımında kavrulan soğanların üzerine dökülen Sivas'a özgü körmen yoksa kuru nane ile servis edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder