Nursel'in Mutfağı Pancar Çorbası Tarifi 30 Haziran 2015 Sivas



30 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 30 Haziran salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 30 Haziran 2015 nurselin mutfağı Pancar Çorbası   nasıl yapılır, 30 Haziran nurselin mutfağı Pancar Çorbası   tarifi, Pancar Çorbası    malzemeleri, Pancar Çorbası   nasıl pişirilir, Pancar Çorbası  nasıl yapılır, nurselin mutfağı Pancar Çorbası  Tarifi , Nurselin mutfağı 30 Haziran salı yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 30.06.2015 Pancar Çorbası   Tarifi, nurselin mutfağı Sivas



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Pancar Çorbası  tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

PANCAR ÇORBASI

Malzemeler:


Yarım demet pazı
1 su bardağı kırık yarma 
700 g yoğurt
4 yemek kaşığı un 
Tuz
Su


Sosu için:
2 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı tereyağı 
Yarım çay bardağı sıvı yağ 
1 tatlı kaşığı körmen veya kuru nane

Hazırlanışı:
Kırık yarma bol suda haşlanır. Çok küçük doğranan pazılar üzerine bırakılır. Suyu az gelirse sıcak su ekleyebilirsiniz. Tuzu atılır. kaynayınca yoğurt, un ve su ile çırpılarak hazırlanan terbiyesi verilir ve pişirilmeye bırakılır. 
Tereyağı ve sıvı yağı karışımında kavrulan soğanların üzerine dökülen Sivas'a özgü körmen yoksa kuru nane ile servis edilir.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}