Nursel'in Mutfağı Eli Böğründe Tarifi 25 Haziran 2015



25 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 25 Haziran perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 25 Haziran 2015 nurselin mutfağı Eli Böğründe nasıl yapılır, 25 Haziran nurselin mutfağı Eli Böğründe tarifi, Eli Böğründe  malzemeleri, Eli Böğründe nasıl pişirilir, Eli Böğründe nasıl yapılır, nurselin mutfağı Eli Böğründe Tarifi , Nurselin mutfağı 25 Haziran perşembe yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 25.06.2015 Eli Böğründe Tarifi, nurselin mutfağı kahramanmaraş yemekleri




Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Eli Böğründe tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

ELİ BÖĞRÜNDE

Malzemeler:
1 kilo kuzu kuşbaşı 
4 adet domates 
10 adet sivri biber
300 gr arpacık soğan
1 baş sarımsak 
2 yemek kaşığı zeytinyağı 
Karabiber
Pul biber
Kekik
Tuz

Hazırlanışı:
Kuzu kuşbaşı etlerin üzerine pul biber, toz biber, karabiber, kekik ve tuz atılıp zeytinyağı gezdirilir ve harmanlanıp geniş bir tepsinin bir kenarına yayılır. Yanına kabuğu ile ikiye bölünen domatesler, başları alınan sivri biberler ve bütün olarak arpacık soğanlar dizilir. Ara ara sarımsak bırakılır.  200 derecede fırında pişirilir. 


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}