Nursel'in Mutfağı Maraş Paçası Tarifi 25 Haziran 2015



25 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 25 Haziran perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 25 Haziran 2015 nurselin mutfağı Maraş Paçası  nasıl yapılır, 25 Haziran nurselin mutfağı Maraş Paçası tarifi, Maraş Paçası  malzemeleri, Maraş Paçası nasıl pişirilir, Maraş Paçası nasıl yapılır, nurselin mutfağı Maraş Paçası Tarifi , Nurselin mutfağı 25 Haziran perşembe yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 25.06.2015 Maraş Paçası Tarifi, nurselin mutfağı kahramanmaraş yemekleri



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Maraş Paçası tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

MARAŞ PAÇASI

Malzemeler:
1,5 kilo kuzu gerdan 
2 diş sarımsak 
Yarım çay bardağı sıvı yağ
2 tatlı kaşığı sumak ekşisi 
maraş yemekleriToz biber 
Pul biber 
Kuru nane
Tuz

Söğüş için:
3 adet soğan
2 adet domates 
Yarım demet maydanoz 
1 yemek kaşığı sumak tozu

Hazırlanışı:
Kuzu gerdan etlerinin üzerine su konur, tuz atılır ve düdüklü tencerede haşlanır. 
Dövülen sarımsaklar sıvı yağ konulan tavaya alınır. Toz biberi, pul biberi ve kuru nanesi atılıp sosu pişirilir. 
Haşlanan etlerin suyu derin bir tencerede ocağa alınır. Sumak ekşisi ilave edilir. Etler didiklenir ve suya katılır. Kaynayınca üzerine hazırlanan sıcak sosu gezdirilir. Bir taşım kaynayınca ocaktan alınır ve sunuma hazırdır. 
Soğanlar piyazlık doğranır. Doğranan maydanozlar içine katılır. Sumak tozu atılır ve domates ile süslenerek söğüş hazırlanır. 


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}