Nursel'in Mutfağı Cennet Çamuru Tarifi 19 Haziran 2015 Kilis



19 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 19 Haziran cuma nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 19 Haziran 2015 nurselin mutfağı Cennet Çamuru  nasıl yapılır, 19 Haziran nurselin mutfağı Cennet Çamuru tarifi, Cennet Çamuru   malzemeleri, Cennet Çamuru nasıl pişirilir, Cennet Çamuru  nasıl yapılır, nurselin mutfağı Cennet Çamuru Tarifi , Nurselin mutfağı 19 Haziran cuma yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 19.06.2015 Cennet Çamuru Tarifi, nurselin mutfağı kilis




Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Cennet Çamuru  tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

CENNET ÇAMURU

Malzemeler:
1 kilo kadayıf
 250 g sade yağ
 300 g boz fıstık

Şerbeti İçin:
 4 su bardağı şeker
 2 bardak su

Üzeri İçin:
Kaymak
Boz fıstık

Hazırlanışı:
Şerbet için su ve şeker ocakta kaynamaya bırakılır. Kadayıf tepsiye alınarak  sade yağ ile ovulur. Tavaya alınarak kendi yağında kavrulur ve tekrar tepsiye alınır. Üzerine çekilmiş fıstık ve şerbetin 3\1 koyularak karıştırılır. Elin dayanabileceği ısıya gelince yoğurularak iyice harmanlanır. Kalan şerbet eklenip karıştırılır ve bastırarak tepsiye yerleştirilir. Kaymak ve fıstık ile servis edilir.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}