19 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 19 Haziran cuma nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 19 Haziran 2015 nurselin mutfağı Cennet Çamuru nasıl yapılır, 19 Haziran nurselin mutfağı Cennet Çamuru tarifi, Cennet Çamuru malzemeleri, Cennet Çamuru nasıl pişirilir, Cennet Çamuru nasıl yapılır, nurselin mutfağı Cennet Çamuru Tarifi , Nurselin mutfağı 19 Haziran cuma yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 19.06.2015 Cennet Çamuru Tarifi, nurselin mutfağı kilis
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Cennet Çamuru tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
1 kilo kadayıf
250 g sade yağ
300 g boz fıstık
Şerbeti İçin:
4 su bardağı şeker
2 bardak su
Üzeri İçin:
Kaymak
Boz fıstık
Hazırlanışı:
CENNET ÇAMURU
Malzemeler:
1 kilo kadayıf
250 g sade yağ
300 g boz fıstık
Şerbeti İçin:
4 su bardağı şeker
2 bardak su
Üzeri İçin:
Kaymak
Boz fıstık
Hazırlanışı:
Şerbet için su ve şeker ocakta kaynamaya bırakılır. Kadayıf tepsiye alınarak sade yağ ile ovulur. Tavaya alınarak kendi yağında kavrulur ve tekrar tepsiye alınır. Üzerine çekilmiş fıstık ve şerbetin 3\1 koyularak karıştırılır. Elin dayanabileceği ısıya gelince yoğurularak iyice harmanlanır. Kalan şerbet eklenip karıştırılır ve bastırarak tepsiye yerleştirilir. Kaymak ve fıstık ile servis edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder