Pastane İzle 3 Ağustos 2015 - TRT 1 03.08.2015 Saray Lokması
Hazırlanışı:
Maya ve şeker ılık suda eritilir. Yoğurma kabında un, muskat, yumurta, tereyağı, vanilya ve tuz karıştırılarak mayalanmaya bırakılır. Mayalanan hamurdan yağlanmış makas yardımıyla parçalar koparılarak kızgın sıvı yağda kızartılır. Pişen tatlıların üzerine tarçın ve şeker serpilerek servis edilir.
Maya ve şeker ılık suda eritilir. Yoğurma kabında un, muskat, yumurta, tereyağı, vanilya ve tuz karıştırılarak mayalanmaya bırakılır. Mayalanan hamurdan yağlanmış makas yardımıyla parçalar koparılarak kızgın sıvı yağda kızartılır. Pişen tatlıların üzerine tarçın ve şeker serpilerek servis edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder