29 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 29 Haziran pazartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 29 Haziran 2015 nurselin mutfağı Fıstıklı Un Kurabiyesi nasıl yapılır, 29 Haziran nurselin mutfağı Fıstıklı Un Kurabiyesi tarifi, Fıstıklı Un Kurabiyesi malzemeleri, Fıstıklı Un Kurabiyesi nasıl pişirilir, Fıstıklı Un Kurabiyesi nasıl yapılır, nurselin mutfağı Fıstıklı Un Kurabiyesi Tarifi , Nurselin mutfağı 29 Haziran pazartesi yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 29.06.2015 Fıstıklı Un Kurabiyesi Tarifi, nurselin mutfağı şanlıurfa
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Fıstıklı Un Kurabiyesi tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
250 g katı yağ
2 yemek kaşığı sade yağ
3 yemek kaşığı şeker
Aldığı kadar un
İç harcı için:
300 g kabuksuz antep fıstığı
Pudra şekeri
Hazırlanışı:
Oda sıcaklığında olan katı yağ ve sade yağ geniş bir kaba alınır. Şekeri konur ve şeker ezilene kadar yoğurulur. Aldığı kadar unla kurabiye hamuru tutulur. Ceviz büyüklüğünde bezeler alınır. Açılarak içine iri çekilmiş antep fıstığı doldurularak kapatılır. 180 derecede önceden ısıtılan fırına verilir. Fırından çıkıp sıcaklığını atınca pudra şekeri serpilir ve sunuma alınır.
FISTIKLI UN KURABİYESİ
Malzemeler:
250 g katı yağ
2 yemek kaşığı sade yağ
3 yemek kaşığı şeker
Aldığı kadar un
İç harcı için:
300 g kabuksuz antep fıstığı
Pudra şekeri
Hazırlanışı:
Oda sıcaklığında olan katı yağ ve sade yağ geniş bir kaba alınır. Şekeri konur ve şeker ezilene kadar yoğurulur. Aldığı kadar unla kurabiye hamuru tutulur. Ceviz büyüklüğünde bezeler alınır. Açılarak içine iri çekilmiş antep fıstığı doldurularak kapatılır. 180 derecede önceden ısıtılan fırına verilir. Fırından çıkıp sıcaklığını atınca pudra şekeri serpilir ve sunuma alınır.
0 yorum:
Yorum Gönder