gülenay ile pasta börek ne zaman başlıyor, gülenay ile pasta börek hangi kanalda, Gülenay ile Pasta Börek saat kaçta, Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı Kaymaklı Poğaça Tarifi, pratik pasta tarifleri, kolay pasta börek tarifleri, 9 Haziran 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 9 Haziran 2015 pazartesi gülenay ile pasta börek Kaymaklı Poğaça tarifi, Gülenay ile pasta börek bugün ne yapıldı, Kaymaklı Poğaça nasıl yapılır, evde Kaymaklı Poğaça tarifi
GÜLENAY İLE PASTA & BÖREK
Yemek programlarına yeni bir tat getirecek olan Gülenay ile pasta & börek programı STV ekranlarında hafta içi her gün saat 10:30'da, birbirinden pratik pasta ve börek tarifleriyle sizlerle buluşuyor.
KAYMAKLI POĞAÇA
Malzemeler:
300 gram kaymak
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket kuru maya
1 çay bardağı ılık su
125 gram margarin
1 yumurta
2 çorba kaşığı şeker
Tuz
Un
Kaşar peyniri rendesi
Hazırlanışı:
Ilık su, maya ve şeker karıştırılır. İçerisine sıvı yağ, oda sıcaklığında yumuşamış margarin, tuz, kaymak, kaşar peyniri rendesi ve un katılarak yumuşak bir hamur yoğurulur. Mayalanmaya bırakılır. Mayalandıktan sonra şekil verilerek fırın tepsisine yerleştirilir ve üzerine yumurta sarısı sürülür. Üzeri kızarana kadar fırında pişirilir.
0 yorum:
Yorum Gönder