Gülenay ile Pasta & Börek Programı Kaymaklı Poğaça Tarifi- 9 Haziran 2015



gülenay ile pasta börek ne zaman başlıyor, gülenay ile pasta börek hangi kanalda, Gülenay ile Pasta Börek saat kaçta, Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı Kaymaklı Poğaça Tarifi, pratik pasta tarifleri, kolay pasta börek tarifleri, 9 Haziran 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 9 Haziran 2015 pazartesi gülenay ile pasta börek Kaymaklı Poğaça tarifi, Gülenay ile pasta börek bugün ne yapıldı, Kaymaklı Poğaça nasıl yapılır, evde Kaymaklı Poğaça tarifi


GÜLENAY İLE PASTA & BÖREK

Yemek programlarına yeni bir tat getirecek olan Gülenay ile pasta & börek programı  STV ekranlarında hafta içi her gün saat 10:30'da, birbirinden pratik pasta ve börek tarifleriyle sizlerle buluşuyor.

KAYMAKLI POĞAÇA

Malzemeler:
 300 gram kaymak
 1 çay bardağı sıvı yağ
 1 paket kuru maya
 1 çay bardağı ılık su
 125 gram margarin
 1 yumurta
 2 çorba kaşığı şeker
 Tuz
 Un
 Kaşar peyniri rendesi

Hazırlanışı:
 Ilık su, maya ve şeker karıştırılır. İçerisine sıvı yağ, oda sıcaklığında yumuşamış margarin, tuz, kaymak, kaşar peyniri rendesi ve un katılarak yumuşak bir hamur yoğurulur. Mayalanmaya bırakılır. Mayalandıktan sonra şekil verilerek fırın tepsisine yerleştirilir ve üzerine yumurta sarısı sürülür. Üzeri kızarana kadar fırında pişirilir.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}