Gülenay ile Pasta & Börek Programı Kakaolu Pop Cakes Tarifi- 9 Haziran 2015



gülenay ile pasta börek ne zaman başlıyor, gülenay ile pasta börek hangi kanalda, Gülenay ile Pasta Börek saat kaçta, Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı Kakaolu Pop Cakes Tarifi, pratik pasta tarifleri, kolay pasta börek tarifleri, 9 Haziran 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 9 Haziran 2015 salı gülenay ile pasta börek Kakaolu Pop Cakes tarifi, Gülenay ile pasta börek bugün ne yapıldı, Kakaolu Pop Cakes nasıl yapılır, evde Kakaolu Pop Cakes tarifi


GÜLENAY İLE PASTA & BÖREK

Yemek programlarına yeni bir tat getirecek olan Gülenay ile pasta & börek programı  STV ekranlarında hafta içi her gün saat 10:30'da, birbirinden pratik pasta ve börek tarifleriyle sizlerle buluşuyor.

KAKOLU POP CAKES

Malzemeler:
Kek İçin:
3 yumurta
3 su bardağı un
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
1,5 su bardağı şeker
1 paket kakao
1 paket kabartma tozu


Ganaj İçin:
200 gram bitter çikolata
200 ml krema
Fındık

Hazırlanışı:
Yumurta ve şeker mikserle köpürene kadar çırpılır. İçerisine süt, sıvı yağ, kakao, kabartma tozu eklenerek karıştırılır. Yağlı kek kalıbına dökülür.180 derece fırında pişirilir. Ganaj için krema ısıtılır içerisine çikolata  eklenerek karıştırılır. Kek soğuduktan sonra ufalanır. Fındık ve soğutulan ganaj ile yoğurularak yuvarlanır. Servis edilir.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}