Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı, 30 Haziran 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 30 Haziran 2015 salı gülenay ile pasta börek izle, Gülenay ile Pasta & Börek Kirazlı Limonata Tarifi- 30 Haziran 2015, gülenay Kirazlı Limonata tarifi,Gülenay ile Pasta & Börek Kirazlı Limonata Tarifi- 30 Haziran 2015, Kirazlı Limonata nasıl yapılır
Gülenay ile Pasta & Börek
Kirazlı Limonata Tarifi- 30 Haziran 2015
Kirazlı Limonata Tarifi- 30 Haziran 2015
Malzemeler:
1 kg. kiraz
3 su bardağı şeker
5 adet limon
1 litre su
Hazırlanışı:
Limonların kabukları rendelenerek şeker ile yoğurulur.Üzerine limonların suyu sıkılarak ilave edilir ve dolapta bekletilir.Çekirdekleri çıkarılan kirazlar robottan geçirilir. Dolapta bekletilen limonatanın suyu süzülerek, kirazlara eklenir.Buz ile servis edilir.
1 kg. kiraz
3 su bardağı şeker
5 adet limon
1 litre su
Hazırlanışı:
Limonların kabukları rendelenerek şeker ile yoğurulur.Üzerine limonların suyu sıkılarak ilave edilir ve dolapta bekletilir.Çekirdekleri çıkarılan kirazlar robottan geçirilir. Dolapta bekletilen limonatanın suyu süzülerek, kirazlara eklenir.Buz ile servis edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder