Gülenay ile Pasta & Börek Kirazlı Limonata Tarifi- 30 Haziran 2015



Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı, 30 Haziran 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 30 Haziran 2015 salı gülenay ile pasta börek izle, Gülenay ile Pasta &  Börek Kirazlı Limonata Tarifi- 30 Haziran 2015, gülenay Kirazlı Limonata tarifi,Gülenay ile Pasta & Börek Kirazlı Limonata  Tarifi- 30 Haziran 2015, Kirazlı Limonata nasıl yapılır





Gülenay ile Pasta & Börek 
Kirazlı Limonata Tarifi- 30 Haziran 2015


Malzemeler:
1 kg. kiraz
3 su bardağı şeker
5 adet limon
1 litre su


Hazırlanışı:
Limonların kabukları rendelenerek şeker ile yoğurulur.Üzerine limonların suyu sıkılarak ilave edilir ve dolapta bekletilir.Çekirdekleri çıkarılan kirazlar  robottan geçirilir. Dolapta bekletilen limonatanın suyu süzülerek, kirazlara eklenir.Buz ile servis edilir.






PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}