8 Haziran 2015 Oktay Usta Yeşil Elma Kestaneli Brownie Tarifi



yeşil elma 08.06.2015 tarifleri, yeşil elma tarifler, oktay usta , oktay usta tarifler, oktay usta izle, samanyolu oktay usta, oktay ustada bugün ne yapıldı, oktay usta kolay yemek tarifleri, oktay usta Kestaneli Brownie tarifi, yeşil elma Kestaneli Brownie nasıl yapılır,Kestaneli Brownie malzeme listesi,Kestaneli Brownie tarifi, Kestaneli Brownie nasıl yapılır,Kestaneli Brownie nasıl yapılır, Kestaneli Brownie tarifi, yeşil elma bugün, 08 haziran 2015 pazartesi yeşil elma tarifleri, 8 haziran 2015 pazartesi oktay usta tarifler,Kestaneli Brownie nasıl yapılır, Kestaneli Brownie nasıl yapılır, 



Hafta içi her gün muhteşem tariflerle ekrana gelen Yeşil Elma'nın tüm tarifleri yayınlandıktan hemen sonra burada.

KESTANELİ BROWNİE

Malzemeler:
3 yumurta
1 su bardağı toz şeker
125 gr tereyağı
1 çorba kaşığı kakao
160 gr çikolata
4 çorba kaşığı un
1 paket kabartma tozu
1 kase kestane şekeri

Hazırlanışı:
Tereyağını ve çikolataları büyük cam kaseye alıyoruz. Çaydanlıkta kaynayan suyun üstüne kaseyi oturtuyoruz ve ben mari usulü eritiyoruz. Toz şekeri ilave edip biraz daha karıştırıyoruz. Yumurtaları tek tek kırıp karıştırıyoruz. Buhar üzerinden alıyoruz. Unu, kabartma tozunu ve kakaoyu ekleyip spatulayla karıştırıyoruz.

Kağıt muffin kalıplarını, metal çoklu kalıba yerleştiriyoruz. İçlerine brownie harcını paylaştırıyoruz. Kestane şekerlerini içlerine ufalayarak paylaştırıyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 10 dakika kadar pişiriyoruz.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}