10 Haziran 2015 Oktay Usta Yeşil Elma Peynirli Çıtır Börek Tarifi



yeşil elma 10.06.2015 tarifleri, yeşil elma tarifler, oktay usta , oktay usta tarifler, oktay usta izle, samanyolu oktay usta, oktay ustada bugün ne yapıldı, oktay usta kolay yemek tarifleri, oktay usta Peynirli Çıtır Börek  tarifi, yeşil elma Peynirli Çıtır Börek  nasıl yapılır,Peynirli Çıtır Börek malzeme listesi,Peynirli Çıtır Börek  tarifi, Peynirli Çıtır Börek nasıl yapılır, Peynirli Çıtır Börek  nasıl yapılır,Peynirli Çıtır Börek  tarifi, yeşil elma bugün, 10 haziran 2015 çarşamba yeşil elma tarifleri, 10 haziran 2015 çarşamba oktay usta tarifler,Peynirli Çıtır Börek  nasıl yapılır, Peynirli Çıtır Börek  nasıl yapılır, 



Hafta içi her gün muhteşem tariflerle ekrana gelen Yeşil Elma'nın tüm tarifleri yayınlandıktan hemen sonra burada.

ÇITIR BÖREK

Malzemeler:
1 paket baklavalık yufka
300 gr beyaz peynir
1 kase lor peyniri
100 gr dil peyniri
1 tutam maydanoz

Üzeri için:
tereyağı

Hazırlanışı:
Beyaz peyniri bir kaseye ufalıyoruz, içine lor peyniri de katıyoruz. Dil peyniri de içine rendeliyoruz. Maydanozu da ince doğrayıp ilave ediyoruz. Harcımızı karıştırıyoruz. Baklavalık yufkaları 3 katlı olacak şekilde ayırıyoruz.

Bir kenarına iç harçtan koyuyoruz ve rulo şeklinde sarıyoruz. Yağlı kağıt serilmiş fırına rulo börekleri diziyoruz. Bu şekilde tepsimizi dolduruyoruz. Tereyağını eritiyoruz ve böreklerin üzerine fırçayla sürerek yağlıyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişiriyoruz.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}