Oktay Usta Yeşil Elma Karışık Peynirli Sandviç Tarifi



yeşil elma  tarifleri, yeşil elma tarifler, oktay usta , oktay usta tarifler, oktay usta izle, samanyolu oktay usta, oktay ustada bugün ne yapıldı, oktay usta kolay yemek tarifleri, oktay usta  Karışık Peynirli Sandviç tarifi, yeşil elma  Karışık Peynirli Sandviç nasıl yapılır,  Karışık Peynirli Sandviç malzeme listesi, Karışık Peynirli Sandviç tarifi,Karışık Peynirli Sandviç nasıl yapılır,  Karışık Peynirli Sandviç nasıl yapılır,  Karışık Peynirli Sandviç tarifi, ,




Hafta içi her gün muhteşem tariflerle ekrana gelen Yeşil Elma'nın tüm tarifleri yayınlandıktan hemen sonra burada..

KARIŞIK PEYNİRLİ SANDVİÇ

Malzemeler:
3 su bardağı un
1 su bardağı tam buğday unu
1 paket instant maya


1 çay bardağı süt
yarım çay bardağı zeytinyağı
tuz
su

Üzeri için:yumurta sarısı
ay çekirdeği

İç harcı için:

1 kase sürülebilir beyaz peynir
150 gr kaşar peyniri
domates
salatalık
yeşil biber
kırmızı biber
maydanoz
taze nane

Hazırlanışı:
Un ve tam buğday unu bir karıştırma kabına alınır.Tuz ve instant maya da koyularak karıştırılır. Ortaya süt, ılık su ve zeytinyağı dökülür. Ortadaki sıvılar karıştırdıktan sonra toz malzemeler de katılıp karıştırılır. Kulak memesi kıvamında hamur yoğurulur. Hamurdan bezeler koparılıp yuvarlanır. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine hamurlar dizilir. Üzerlerine yumurta sarısı sürülür ve ay çekirdeği içi serpilir. Tepside mayalandırılarak, önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirilir.

Sandviçler pişince soğutulur. Enlemesine ikiye kesilir. İçlerine beyaz peynir sürülür. Birer dilim domates, kaşar peyniri, salatalık, yeşil biber ve kırmızı biber koyulur. Birer yaprak nane ve maydanoz koyarak servis edilir.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}