20 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 20 Mayıs çarşamba nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 20 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Kaymaklı nasıl yapılır, 20 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Kaymaklı tarifi, Kaymaklı malzemeleri, Kaymaklı nasıl pişirilir, Kaymaklı nasıl yapılır, nurselin mutfağı Kaymaklı, Nurselin mutfağı çarşamba yemekleri, Nurselin Mutfağı 20.05.2015 Kaymaklı Tarifi
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Kaymaklı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
4 adet yumurta
4 kahve fincanı şeker
1 fiske tuz
Çilek Reçeli İçin:
yarım kg çilek
yarım kg toz şeker
Hazırlanışı:
Çilek ve toz şeker tencerede iyice kıvamını alana kadar pişirilir ve soğutulur.
Yumurtalar, şeker ve 1 fiske tuz çırpma teli ile iyice koyulaşana kadar çırpılır. Yağlı kağıt serilen fırın tepsisine hazırlanan karışımdan kaşık ile alınarak yerleştirilir. 150 derece fırında 12 dk. pişirilir. Pişen bezeler soğuduktan sonra ortalarına parmakla bastırılarak oluşan çukura çilek reçeli yerleştirilir.
KAYMAKLI
Malzemeler:
4 adet yumurta
4 kahve fincanı şeker
1 fiske tuz
Çilek Reçeli İçin:
yarım kg çilek
yarım kg toz şeker
Hazırlanışı:
Çilek ve toz şeker tencerede iyice kıvamını alana kadar pişirilir ve soğutulur.
Yumurtalar, şeker ve 1 fiske tuz çırpma teli ile iyice koyulaşana kadar çırpılır. Yağlı kağıt serilen fırın tepsisine hazırlanan karışımdan kaşık ile alınarak yerleştirilir. 150 derece fırında 12 dk. pişirilir. Pişen bezeler soğuduktan sonra ortalarına parmakla bastırılarak oluşan çukura çilek reçeli yerleştirilir.
0 yorum:
Yorum Gönder