Nurselin Mutfağı Kaymaklı Tarifi- Bursa- 20 Mayıs 2015



20 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 20 Mayıs çarşamba nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 20 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Kaymaklı nasıl yapılır, 20 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Kaymaklı tarifi, Kaymaklı malzemeleri, Kaymaklı nasıl pişirilir, Kaymaklı nasıl yapılır, nurselin mutfağı Kaymaklı, Nurselin mutfağı çarşamba yemekleri, Nurselin Mutfağı  20.05.2015 Kaymaklı Tarifi



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Kaymaklı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

KAYMAKLI

Malzemeler:
4 adet yumurta
4 kahve fincanı şeker
1 fiske tuz

Çilek Reçeli İçin:
yarım kg çilek
yarım kg toz şeker

Hazırlanışı:
Çilek ve toz şeker tencerede iyice kıvamını alana  kadar pişirilir ve soğutulur.
Yumurtalar, şeker ve 1 fiske tuz çırpma teli ile iyice koyulaşana kadar çırpılır. Yağlı kağıt serilen fırın tepsisine hazırlanan karışımdan kaşık ile alınarak yerleştirilir. 150 derece fırında 12 dk. pişirilir. Pişen bezeler soğuduktan sonra ortalarına parmakla bastırılarak oluşan çukura çilek reçeli yerleştirilir.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}