Nurselin Mutfağı Kabak Çiçeği Kızartması Tarifi 12 Mayıs 2015



12 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 12 Mayıs salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 12 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Kabak Çiçeği Kızartması nasıl yapılır, 12 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Kabak Çiçeği Kızartması tarifi, Kabak Çiçeği Kızartması malzemeleri, Kabak Çiçeği Kızartması nasıl pişirilir, Kabak Çiçeği Kızartması nasıl yapılır, nurselin mutfağı Simit, Nurselin mutfağı salı yemekleri, Nurselin Mutfağı  12.05.2015 Kabak Çiçeği KızartmasıTarifi 



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Kabak Çiçeği Kızartması tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..


KABAK ÇİÇEĞİ KIZARTMASI



MALZEMELER:

- 20 adet kabak çiçeği.

 - 2 adet yumurta. 

- 1,5 su bardağı un.

 - 1 şişe soda.

 - 1 tatlı kaşığı tuz. 


KIZARTMAK İÇİN:

 - sıvı yağ.


HAZIRLANIŞI:

 2 yumurtanın akı ve sarısı ayrı kaplara kırılır. Yumurta sarılarının olduğu kaba 1 şişe soda ve 1 bardak un konup çırpılır. Tuz ve karabiber atılır. Başka kapta olan yumurta akları da tek başına çırpılıp köpürünce yumurta sarıları ile hazırlanan harçla çırpılarak birleştirilir. Kek kıvamında olacaktır. - Kabak çiçeklerinin yanındaki dikenli küçük yaprakları temizlenir. Uç kısımlarından kesilir ve içindeki tohumu çıkarılır. Güzelce yıkanıp suyu alınır. 
Önce çırpılan harca sonra una bulanarak bol yağda kızartılır. Sarımsaklı yoğurtla servis edilir.




PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}