7 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 7 Mayıs perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 7 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Sarımsaklı Aş nasıl yapılır, 7 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Sarımsaklı Aş tarifi, Sarımsaklı Aş malzemeleri, Sarımsaklı Aş nasıl pişirilir, Sarımsaklı Aş nasıl yapılır, nurselin mutfağı Sarımsaklı Aş, Nurselin mutfağı perşembe yemekleri, Nurselin Mutfağı Adıyaman 07.05.2015 Sarımsaklı Aş Tarifi Adıyaman
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Sarımsaklı Aş tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
1 bütün tavuk
4 su bardağı bulgur
2 baş sarımsak
1 adet havuç
1 adet kuru soğan
1 tutam maydanoz
1 yemek kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
SARIMSAKLI AŞ
Malzemeler:
1 bütün tavuk
4 su bardağı bulgur
2 baş sarımsak
1 adet havuç
1 adet kuru soğan
1 tutam maydanoz
1 yemek kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Sosu İçin:
2 yemek kaşığı tereyağ
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı karabiber
Üzeri için:
1 tutam maydanoz
Hazırlanışı:
Bütün tavuk düdüklü tencereye alınır. Aromasını vermesi için 1 havuç, 1 soğan ve maydanoz ve tuz eklenerek suyu koyulur. Haşlanmaya bırakılır. Haşlanan tavuk didiklenir ve suyuda süzülerek pilav tenceresine alınır. Kaynayınca bulguru bırakılır. Tuzu ve karabiberi atılıp pilav pişirilir.
Pilav sunum tabağına alınır. Üzerine eritilen tereyağı gezdirilir. Didiklenen tavuklar üzerine koyulur ve maydanozla süslenerek servis edilir.
Pilav sunum tabağına alınır. Üzerine eritilen tereyağı gezdirilir. Didiklenen tavuklar üzerine koyulur ve maydanozla süslenerek servis edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder