7 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 7 Mayıs perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 7 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Kavurmalı Hıtap nasıl yapılır, 7 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Kavurmalı Hıtap tarifi, Kavurmalı Hıtap malzemeleri, Kavurmalı Hıtap nasıl pişirilir, Kavurmalı Hıtap nasıl yapılır, nurselin mutfağı Kavurmalı Hıtap, Nurselin mutfağı perşembe yemekleri, Nurselin Mutfağı Adıyaman 07.05.2015 Kavurmalı Hıtap Tarifi Adıyaman
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Kavurmalı Hıtap tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
KAVURMALI HITAP
İçi İçin:
600 g kavurma
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
1 tutam maydanoz
1 çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı yedi bahar
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı pul biber
1 yemek kaşığı karabiber
Hazırlanışı:
Malzemeler:
Hamur İçin:
Yarım paket yaş maya
1 yemek kaşığı şeker
1 çay kaşığı tuz
1 bardak ılık su
Aldığı kadar un
Yarım paket yaş maya
1 yemek kaşığı şeker
1 çay kaşığı tuz
1 bardak ılık su
Aldığı kadar un
İçi İçin:
600 g kavurma
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
1 tutam maydanoz
1 çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı yedi bahar
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı pul biber
1 yemek kaşığı karabiber
Hazırlanışı:
Hamur için su, şeker, maya ve tuz karıştırılır.İçerisine maya eklenerek eritilir. Daha sonra aldığı kadar un ile yumuşak bir hamur yoğrulur.Yoğrulan hamur üstü kapalı bir şekilde mayalanmaya bırakılır.
İçi için kavurma, soğan, maydanoz doğranır. İçerisine diğer iç malzemeler katılarak karıştırılır.
Mayalanan hamur bezeler ayrılarak uzun açılır. İçerisine iç harç koyulularak kapalı pide gibi kapatılır ve 200 derece sıcak fırında yada taş fırında pişirilir.
0 yorum:
Yorum Gönder