6 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 6 Mayıs çarşamba nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 6 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Caba Güveci nasıl yapılır, 6 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Caba Güveci tarifi, Caba Güveci malzemeleri, Caba Güveci nasıl pişirilir, Caba Güveci nasıl yapılır, nurselin mutfağı Caba Güveci, Nurselin mutfağı çarşamba yemekleri, Nurselin Mutfağı kastamonu 06.05.2015 Caba Güveci Tarifi
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Caba Güveci tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
500 gr. dana kuşbaşı et
1 adet patates
1 adet kuru soğan
1 adet kabak
1 adet patlıcan
3 adet domates
4 adet sivri biber
2 adet kırmızı biber
1 baş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
CABA GÜVECİ
Malzemeler:
500 gr. dana kuşbaşı et
1 adet patates
1 adet kuru soğan
1 adet kabak
1 adet patlıcan
3 adet domates
4 adet sivri biber
2 adet kırmızı biber
1 baş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Hazırlanışı:
Güvecin dibine kuşbaşı etler yayılır. Daha sonra sırasıyla iri doğranan soğanlar, patatesler, kabaklar, patlıcanlar, kırmızı biberler, yeşil biberler ve domatesler koyulur. Sarımsak ilave edilir.
Sıvı yağ ile inceltilen biber ve domates salçası eklenir. Son olarak 1 bardak suyu konur ve üzeri yağlı kağıt ve alüminyum folyo ile kapatılır. Mangalda veya kısık ateşte ocakta karıştırılmadan pişirilmeye bırakılır. Piştikten sonra tuzu ve karabiberi atılır.
0 yorum:
Yorum Gönder