250 gr tereyağı
1 çb sıvıyağ
2 yemek kaşığı yoğurt
1 paket kabartma tozu
limon rendesi
un
Şerbeti: 3 su bardağı şeker, 3 su bardağı su, birkaç damla limon
İçi:1 kase bütün ceviz, fındık, 1 kase bütün antep fıstığı, yumurta akı
Hamurumuzu açalım. Ardından bardakla keselim.Kestiklerimizin yarısının ortasını da daha küçük bir halkayla keselim. Bardakla kestiğimiz hamurların ikisinin arasına (birinin ortası boş altta kalanının dolu olacak şekilde) yumurta akı sürmek suretiyle birbirine yapıştıralım. (üst üste koyalım) Ardından ortasına içi için hazırladığımız karışımdan koyalım. Pişirip şerbetledikten sonra sunuma hazır...
0 yorum:
Yorum Gönder