gülenay ile pasta börek ne zaman başlıyor, gülenay ile pasta börek hangi kanalda, Gülenay ile Pasta Börek saat kaçta, Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı Mısır Unlu Pofidik Poğaça Tarifi, pratik pasta tarifleri, kolay pasta börek tarifleri, 26 mayıs 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 26 mayıs 2015 salı gülenay ile pasta börek mısır unlu pofidik poğaça tarifi, Gülenay ile pasta poğaçada bugün ne yapıldı,
GÜLENAY İLE PASTA & BÖREK
Yemek programlarına yeni bir tat getirecek olan Gülenay ile pasta & börek programı STV ekranlarında hafta içi her gün saat 10:30'da, birbirinden pratik pasta ve börek tarifleriyle sizlerle buluşuyor.
MISIR UNLU POFİDİK POĞAÇA
Malzemeler:
1 yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı mısır unu
1 su bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
1/2 su bardağı dereotu
1/2 su bardağı beyaz peynir
1 su bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
1/2 su bardağı dereotu
1/2 su bardağı beyaz peynir
Aldığı kadar un
Hazırlanışı:
Yoğurt, yumurta, zeytinyağı ve yumurta iyice karıştırılır. İçerisine tuz, kabartma tozu, mısır unu ve alabildiği kadar un eklenerek hamur yoğurulur. Daha sonra içerisine beyaz peynir ve doğranmış dereotu katılarak hamura yedirilir. Hamurdan parçalar alınarak elde yuvarlanır ve fırın tepsisine dizilir. Üzerine yumurta sarısı sürülerek 180 derece fırında pişirilir.
Hazırlanışı:
Yoğurt, yumurta, zeytinyağı ve yumurta iyice karıştırılır. İçerisine tuz, kabartma tozu, mısır unu ve alabildiği kadar un eklenerek hamur yoğurulur. Daha sonra içerisine beyaz peynir ve doğranmış dereotu katılarak hamura yedirilir. Hamurdan parçalar alınarak elde yuvarlanır ve fırın tepsisine dizilir. Üzerine yumurta sarısı sürülerek 180 derece fırında pişirilir.
0 yorum:
Yorum Gönder