Nurselin Mutfağı 9 Nisan 2015 Tantuni Tarifi



9 nisan 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 9 nisan perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 9 nisan 2015 nurselin mutfağı Tantuni nasıl yapılır, 9 nisan 2015 nurselin mutfağı Tantuni tarifi, Tantuni malzemeleri, Tantuni nasıl pişirilir, Tantuni nasıl yapılır, nurselin mutfağı Tantuni, Nurselin mutfağı mersin yemekleri, Nurselin Mutfağı  09.04.2015 Tantuni Tarifi



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Tantuni tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

TANTUNİ

Malzemeler:
1,5 kğ kaburga kısmından bıçak arası doğranmış parça et
yarım çay bardağı sıvı yağ
yarım çay bardağı su

Açık Ekmek İçin:
yarım bayat ekmek
3,5 bardak un
1 fiske tuz
su

Salatası İçin:
4 adet domates
4 adet soğan
yarım demet maydanoz
1 kaşık sumak

Hazırlanışı:
Bayat ekmek, un, tuz ve su le hamur yoğurulur.Ete yarım çay bardağı su ilave edilerek suyunu çekene kadar pişirilir.Üzerine sıvı yağ dökülerek kavrulur. Yoğurulan hamur oklavayla tabak büyüklüğünde açılarak yağsız tavada arkalı önlü pişirilir.Ayrı bir yerde domates, soğan ve maydanoz doğranarak sumak ilavesiyle karıştırılır. Pişen lavaşların içerisine pişen et ve hazırlanan domatesli söğüş karışımı toz biber ve tuz eklenerek dürüm yapılır. Turşu ile birlikte servis edilir.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}