Nurselin Mutfağı 13 Nisan 2015 Tepsi Kebabı Tarifi



13 nisan 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 13 nisan pazartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 13 nisan 2015 nurselin mutfağı Tepsi Kebabı nasıl yapılır, 13 nisan 2015 nurselin mutfağı Tepsi Kebabı tarifi, Tepsi Kebabı malzemeleri, Tepsi Kebabı nasıl pişirilir, Hurmalı Kömbe nasıl yapılır, nurselin mutfağı Tepsi Kebabı, Nurselin mutfağı antakya yemekleri, Nurselin Mutfağı  13.04.2015 Tepsi Kebabı Tarifi




Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Tepsi Kebabı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

TEPSİ KEBABI

Malzemeler:
1 kg dana kuzu karışık kıyma
2 domates
1 dmet maydanoz
3 diş sarımsak
7 arpacık soğanı
2 sivri biber
1 patates
1,5 kaşık biber salçası
2 kaşık tereyağı
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı pul biber


Hazırlanışı:
Doğranmış maydanoz, pul biber, karabiber, tuz ve kimyon kıyma etle birlikte iyice yoğurulur doğranır. Fırın tepsisinin içerisine yağ ve salça karışımıyla kaplanır. Yoğurulan et tepsiye yayılır. Kenarlarına soyulup, yuvarlak kesilen patatesler, dilimlenen domatesler, yeşil biberler ve sarımsak yerleştirilir.Bir kasede su ile eritilen salçalı sos tepsinin üzerine gezdirilerek, 200 derece ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirilir. 


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}