Deryanın Dünyası 10 Nisan 2015 tarifleri İzle- Deryanın Dünyası Drajeli Pasta Tarifi



Deryanın dünyası izle, 10 Nisan 2015 deryanın dünyasında ne tarifler yayınlandı, deryanın dünyası tarifleri, deryanın dünyası hangi kanalda, deryanın dünyası Drajeli Pasta  tarifi, Drajeli Pasta nasıl yapılır, Drajeli Pasta nasıl yapılır, Drajeli Pasta malzeme listesi, Drajeli Pasta tarifi, Drajeli Pasta nasıl yapılır, Drajeli Pasta tarifi, 10 nisan cuma deryanın dünyası Drajeli Pasta tarifi



Hafta içi her gün 12:50'de kanaltürk ekranlarında yayınlanan kadın programı Derya'nın Dünyası tarifleri yayınlandıktan hemen sonra sizlerle buluşuyor.


DRAJELİ PASTA

Malzemeler:
 1 adet kakaolu pasta tabanı
 1 adet sade pasta tabanı
 1 su bardağı portakal suyu
Ganaj İçin:
 250 gram bitter çikolata
 250 gram krema
 500 gram çırpma kreması
 Yarım kilo gofretli draje

Hazırlanışı:
Kakaolu pasta tabanının bir parçası düz bir zemine koyularak ortasına bardak bastırılır ve yuvarlak şekil oluşturulur. Kekin ortasındaki yuvarlak şekil verilen parça çıkarılmadan parsanın üzerine küçük tabak koyularak tekrar yuvarlak kesilir. Böylece pasta tabanından 3 adet yuvarlak şekil elde edilmiş olur.Kalan diğer kakaolu pasta tabanı ve 2 parça sade pasta tabanından da aynı şekilde yuvarlaklar oluşturulur. 
 Ganaj için krema ısıtılarak  ocaktan alınır.İçerisine çikolata oyularak, çikolata eriyene kadar karıştırılır ve soğumaya bırakılır.Çırpma kreması çırpılarak, soğuyan çikolataya karıştırılır.
Servis tabağının altına kakao halkanın en büyüğünden koyulup içine orta beyaz yuvarlak pasta ve en içe kakaolu pasta parçası koyulur. Kek portakal suyu ile ıslatılıp krema sürülür ve üst katı en dış beyaz, ortası kakaolu ve en içi beyaz pasta tabanı ile kapatılır.Bu şekilde sırayla bütün katlar, en dış halkası kakaolu, bir katın dış halkası beyaz pasta tabanı gelecek şekilde hazırlanır.
Pastanın dışı kalan krema ile kaplanır.Kremanın üzeri draje ile süslenerek dolapta bir müddet dinlendirilir. Daha sonra servis edilir.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}