Deryanın Dünyası 6 Nisan 2015 tarifleri İzle- Deryanın Dünyası Keçi Lorlu Patlıcan Kulesi Tarifi



Deryanın dünyası izle, 6 Nisan 2015 deryanın dünyasında ne tarifler yayınlandı, deryanın dünyası tarifleri, deryanın dünyası hangi kanalda, deryanın dünyası Keçi Lorlu Patlıcan Kulesi  tarifi, Keçi Lorlu Patlıcan Kulesi nasıl yapılır, Keçi Lorlu Patlıcan Kulesi nasıl yapılır, Keçi Lorlu Patlıcan Kulesi malzeme listesi, Keçi Lorlu Patlıcan Kulesi tarifi, Keçi Lorlu Patlıcan Kulesi nasıl yapılır, Keçi Lorlu Patlıcan Kulesi   tarifi, 




Hafta içi her gün 12:50'de kanaltürk ekranlarında yayınlanan kadın programı Derya'nın Dünyası tarifleri yayınlandıktan hemen sonra sizlerle buluşuyor.

KEÇİ LORLU PATLICAN KULESİ

Malzemeler:
1 adet bostan patlıcanı
pul biber
karabiber
tuz
1 tatlı kaşığı sarımsak tozu
zeytinyağı
2 yemek kaşığı dolmalık fıstık
2 yemek kaşığı kuş üzümü
dereotu
100 gr keçi loru

Süslemek İçin:
çeri domates

Hazırlanışı:
Patlıcanlar halka şeklinde kesilerek tuzlu suda bekletilir. Sudan çıkarıldıktan sonra kağıt havlu ile kurutulur. Bir kasenin içinde zeytinyağı, pul biber, karabiber, tuz, sarımsak tozu karıştırılarak fırça yarımıyla patlıcan halkalarının iki yüzüne sürülür. Soslanan patlıcanlar tost makinesinde kızarana kadar pişirilir. Ayrı bir kasede lor peyniri, kuş üzümü, dolmalık fıstık, doğranmış dereotu ve biraz sarımsak tozu karıştırılır. Pişen patlıcanların 3 diliminin aralarına peynirli karışından koyularak kule şeklinde hazırlanı. Üzeri çeri domatesle süslenerek servis edilir.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}