Hafta içi her gün muhteşem tariflerle ekrana gelen Yeşil Elma'nın tüm tarifleri yayınlandıktan hemen sonra burada.
Malzemeler:
1 kase salamura kiraz
3 soğan
1 çorba kaşığı tereyağı
tuz
zeytinyağı
Hazırlanışı:
Salamura kirazların fazla tuzu gidene kadar suda bekletilir. Kirazların çekirdekleri çıkarılarak ikiye ayrılır Soğanlar piyazlık doğranır. Büyük bir tavaya tereyağı ve zeytinyağı koyulur. Soğanlar kavrulur. Soğanlar yumuşayınca kirazlar ilave edilerek kavurmaya devam edilir. Tuzu atılır ve servis edilir.
KİRAZ KAVURMASI
Malzemeler:
1 kase salamura kiraz
3 soğan
1 çorba kaşığı tereyağı
tuz
zeytinyağı
Hazırlanışı:
Salamura kirazların fazla tuzu gidene kadar suda bekletilir. Kirazların çekirdekleri çıkarılarak ikiye ayrılır Soğanlar piyazlık doğranır. Büyük bir tavaya tereyağı ve zeytinyağı koyulur. Soğanlar kavrulur. Soğanlar yumuşayınca kirazlar ilave edilerek kavurmaya devam edilir. Tuzu atılır ve servis edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder