06 Nisan 2015 tv8 Ver Fırına İzle - Ver Fırına Salih Sadıkoğlu Fırın Ağzı Tarifi



06 Nisan 2015 tv8 Ver Fırına İzle - Ver Fırına 06 Nisan 2015 Tarifleri, 06.04.2015 tv8 Ver Fırına son bölüm izle,tv8 Ver Fırına son bölüm tarifleri 06 nisan 2015 , tv8 Ver Fırına tek parça full izle 06.04.2015 ,ver fırına haftanın birincisi kim oldu kim kazandı,06.04.2015 ver fırına tv8 tarifleri, Salih Sadıkoğlu Fırın ağzı tarifi, ver fırına tv8 Salih Sadıkoğlu Fırın ağzı tarifi



06 Nisan 2015 tv8 Ver Fırına İzle - Ver Fırına Salih Sadıkoğlu Fırın Ağzı Tarifi

1 KG dövülmemiş kuzu pirzola
3-4 domates
5-6 sivri biber
100 GR kuyruk yağı
1 yemek kaşığı tereyağı
6-7 diş sarımsak
Kırmızı biber, karabiber, tuz,kekik
2 yemek kaşığı domates salçası ve biber salçası

Güveç kabının içine dövülmemiş pirzolaları dizin. Etlere domates, iri doğranmış sivri biber ve sarımsakları dizin. Salça ve baharatları karıştırarak sulandırın. Karışımları etlerin üzerine dökün. En üzerine ince doğranmış kuyruk yağlarını dizin 200derecede 20dk pişirin.

Pilavı
2 su bardağı baldo pirinç
1 soğan
2 yemek kaşığı çam fıstığı
2 yemek kaşığı kuş üzümü
50 gr tereyağı
Yenibahar, tarçın, tuz, nane, karabiber, pul biber
Tereyağı eritilir, fıstıklar kavrulur. Soğanlar eklenir, sotelenir ve pirinçte eklenir. Suda bekleyen kuş üzümleri konarak baharatlar ilave edilir ve su da eklenip kısık ateşte pişirilir. 



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}