Deryanın dünyası izle, 7 Nisan 2015 deryanın dünyasında ne tarifler yayınlandı, deryanın dünyası tarifleri, deryanın dünyası hangi kanalda, deryanın dünyası Beşamel Soslu Kebap tarifi, Beşamel Soslu Kebap nasıl yapılır, Beşamel Soslu Kebap nasıl yapılır, Beşamel Soslu Kebap malzeme listesi, Beşamel Soslu Kebap tarifi, Beşamel Soslu Kebap nasıl yapılır, Beşamel Soslu Kebap tarifi,
Hafta içi her gün 12:50'de kanaltürk ekranlarında yayınlanan kadın programı Derya'nın Dünyası tarifleri yayınlandıktan hemen sonra sizlerle buluşuyor.
Malzemeler:
1 kg dana kuşbaşı et
3 adet orta boy soğan
4 diş sarımsak
3 yemek kaşığı un
2,5 su bardağı süt
tuz
karabiber
1 dal taze biberiye
2 su bardağı sıcak su
yağ
üzeri için kaşar rendesi
Hazırlanışı:
Tencerenin içerisinde et suyunu çekene kadar pişirilir. Pişerken içerisine bir dal biberiye atılır.iyice kokusunu verdikten sonra biberiye çıkarılır. Et piştikten sonra içerisine yağ, doğranmış soğan ve sarımsak eklenerek kavrulur.Daha sonra fırın kabına alınarak üzerine un, yağ ve süt karışımıyla pişirilmiş beşamel sos dökülerek en üstüne kaşar rendesi serpilir ve 180 derece ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.
BEŞAMEL SOSLU KEBAP
Malzemeler:
1 kg dana kuşbaşı et
3 adet orta boy soğan
4 diş sarımsak
3 yemek kaşığı un
2,5 su bardağı süt
tuz
karabiber
1 dal taze biberiye
2 su bardağı sıcak su
yağ
üzeri için kaşar rendesi
Hazırlanışı:
Tencerenin içerisinde et suyunu çekene kadar pişirilir. Pişerken içerisine bir dal biberiye atılır.iyice kokusunu verdikten sonra biberiye çıkarılır. Et piştikten sonra içerisine yağ, doğranmış soğan ve sarımsak eklenerek kavrulur.Daha sonra fırın kabına alınarak üzerine un, yağ ve süt karışımıyla pişirilmiş beşamel sos dökülerek en üstüne kaşar rendesi serpilir ve 180 derece ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.
0 yorum:
Yorum Gönder