Çin Astrolojisinde Bu Sene Keçi Yılı..Keçi Yılı Nedir, Etkileri Nelerdir?



Çin Astrolojisinde Bu Sene Keçi Yılı..Keçi Yılı Nedir, Etkileri Nelerdir, keçi yılı nedir, 2015 keçi yılı, 2015 çin astrolojisinde keçi yılı




2015 Keçi Yılı Neler Getirecek?
Şanslı sayılar—2,7
Şanlı çiçek— Karanfil, çuha çiçeği
Renkler— Mor, yeşil, kırmızı
4 şubat tarihinde başlayacak keçi yılı ağır ve zorlu etkiyi hemen geçiştirmeyecek gibi görünmektedir. Keçi yılı kötünün yandığı bir etkileşim içinde olacak. Kötülük çok çabuk cezalandırılacak ve adalet yerini kesinlikle bulacaktır. Denetleyen kendine has bir mekanizması olacak yargılama en üst seviyede yaşanacaktır.
Yeşil ahşap koyun yılı kırmızı rengin favori olduğu etkilerde. Zoru başarmak için mücadele veren kazanacak, tembel ve üşengeç olan kaybedecektir.
Oksijen ve akciğerler ön plana çıkıyor sigaradan uzaklaşmak bu yılın en faydalı hareketi olacak. Doğada vakit geçirmek gerekiyor.
Bu yıl kök ve depolamayı temsil ediyor. Seller özellikle aşağı seviyede olan yerler için alarm veriyor diyebiliriz. Su can sıkıcı etkisini sürdürecek. Deprem çok büyük boyutlarda ve çok büyük yangınlar elektrik enerjisi ile birleşirse büyüyebilir.
Özellikle açık denizler ve okyanus risk altında. Tsunami yine karaya olan su hareketini getirecektir. Deniz kenarları risk altındadır. Fakat bu risk alanları için tedbir yetersiz kalıyor.
Politik etkileri incelediğimizde eski olan yerini yeniye bırakacak. Eski rağbet görmeyecektir. Güçlü olan zayıflayacaktır.
Gücü elde tutmak zor hale geleceği için kader programı çalışacaktır.
Dişi egemen bir yıl olacağı için anne figürü tüm dünyada ön plandadır. Politik açıdan da kadın ön plana çıkacaktır. Kadına değer veren toplumlar servet ve refaha kavuşacaktır.
Keçi yılı yeni taptaze bir enerji taşıyor. Atak ve cesur olan kazanır. Dene ve gör ikinci önemli etkidir hayat sizin gayretinize göre şekillenecektir.
Servet ve refahı da beraberinde getiren aslında bereketi de içinde taşıyan önemli ve yapıcı koyun –keçi yılı zenginlik te barındıracak ama yeterince gayret var ise.
Sanat ve estetik açıdan güzellikler ve müzik ön planda olacak. Önemli politik ölümler siyasete şekil verecek.
Kariyerinizle ilgi sorunlar yaşıyorsanız çözüm yaz aylarında gelecektir.
Mücadelenin kalitesi eşittir başarı demektir. Ailenizin nüfusu artacak ve bu size olumlu etkiler getirecektir. Mutluluk etkisi size olumlu yansıyacak ve motivasyonu arttıracaktır.
Akraba sorunları maddi olarak sorun yaratacağı için parasal konulara dikkat edilmeli. Borçlanma geri dönüşümde kritik etkileyebilir.
Ülkemiz 2018 yılına kadar sürecek bir şifa sürecine girmiştir.Tüm dünyada eski  sistemleri hele hatalı olanı değiştirme çabası oluştu.




PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}