4 Nisan 2015 Ardanın Mutfağı Tavuk Göğsü Tarifi



4 nisan ardanın mutfağı tarifleri, ardanın mutfağında bu hafta, ardanın mutfağı yemekleri, ardanın mutfağı hangi kanalda, ardanın mutfağı Tavuk Göğsü tarifi, 4 nisan 2015 ardanın mutfağı izle,  tv 8 ardanın mutfağı Tavuk Göğsü tarifi, Tavuk Göğsü nasıl yapılır, Ardanın Mutfağı 4 nisan 2015 Full İZle, Ardanın Mutfağı 4 nisan 2015 Yemek Tarifler, 4 nisan cumartesi Ardanın Mutfağı Tavuk Göğsü tarifi







Her hafta TV 8 ekranlarında  yapımı kolay ve birbirinden lezzetli tarifler sunulan Ardanın Mutfağı'nda hazırlanan tarifler yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

 
TAVUK GÖĞSÜ

Malzemeler:
1 Litre süt
1 su bardağı pirinç unu
1 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
1 adet tavuk göğüs

Hazırlanışı:
Tavuk göğsünü haşlanarak didiklenir. Didiklendikten sonra soğuk suyun içine alınır ve ara ara suyu değiştirilerek 2-3 saat bekletilir.
Bir tencerede süt, pirinç unu, toz şeker ve vanilya karıştırılır ve ateşin üzerine alınır. Sürekli karıştırarak ara ara tavuk göğsünden ekleyip, muhallebi kıvamına getirilir. Tahta kaşıkla döverek 10-15 dakika sakız gibi oluncaya kadar pişirilir.
Bir borcama alınıp önce oda sıcaklığında sonra buzdolabında soğutulur.

PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}