4 Nisan 2015 Ardanın Mutfağı Arpa Şehriye Pilavı Tarifi



4 nisan ardanın mutfağı tarifleri, ardanın mutfağında bu hafta, ardanın mutfağı yemekleri, ardanın mutfağı hangi kanalda, ardanın mutfağı Arpa Şehriye Pilavı tarifi, 4 nisan 2015 ardanın mutfağı izle,  tv 8 ardanın mutfağı Arpa Şehriye Pilavı tarifi, Arpa Şehriye Pilavı nasıl yapılır, Ardanın Mutfağı 4 nisan 2015 Full İZle, Ardanın Mutfağı 4 nisan 2015 Yemek Tarifler, 4 nisan cumartesi Ardanın Mutfağı Arpa Şehriye Pilavı tarifi




 
Her hafta TV 8 ekranlarında  yapımı kolay ve birbirinden lezzetli tarifler sunulan Ardanın Mutfağı'nda hazırlanan tarifler yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..


ARPA ŞEHRİYE PİLAVI
 
Malzemeler:
su bardağı arpa şehriye
4 su bardağı et suyu
3 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı kuru yabanmersini
Tuz
Karabiber

Hazırlanışı:
Yaban mersini suya koyularak şişmesi sağlanır.
Tencereye tereyağı ilave edilerek şehriyeler  kahverengi oluncaya kadar kavurulur. Yabanmersini, tuz ve karabiber eklendikten sonra, sıcak et suyu ilave edilir. Suyunu çekinceye kadar pişirilir. Piştikten sonra 10-15 dakika demlenmesi bekletilir.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}