Haftaiçi her gün ekrana gelen Ver Fırına programında bulunan tariflere yayınlandıktan hemen sonra sitemizden ulaşabilirsiniz.
28 Nisan 2015 tv8 Ver Fırına İzle - Ver Fırına 28 Nisan 2015 Görkem'in Sandviçi
500 gr un
275 ml süt
25 gr alba margarin
25 gr maya
12 gr tuz
25 ml sıvıyağ
50 gr şeker
1 yumurta
Mayayı süt içinde çözün. Bütün malzemeyi yoğurun 10 dk dinlendirin.115 gr bezeler ayırın. 35 dakika tepside mayalandırın. İki katına çıkınca yumurta sarısı sürün. 190 derecede pişirin.
Sezar Salata sosu: 1 yumurta sarısı, 1 çay kaşığı taneli hardal, 1 çay kaşığı dijon hardalı, 200 ml ayçiçek yağı, 1 adet ançuez, 1/2 çay kaşığı worcestershire sos, 150 gr rendelenmiş parmesan,
Yumurta sarısı ve hardalı çırpın.Azar azar limonu ve diğer malzemeleri ekleyin.
Ton balıklı mayonezli sandviç sosu: 170 gr ton balığı, 10 gr kapari, 1 ançuez, 2 yemek kaşığı soğuk et suyu, 130 gr mayonez
Tamamını blendırda çekin.
28 Nisan 2015 tv8 Ver Fırına İzle - Ver Fırına 28 Nisan 2015 Görkem'in Sandviçi
500 gr un
275 ml süt
25 gr alba margarin
25 gr maya
12 gr tuz
25 ml sıvıyağ
50 gr şeker
1 yumurta
Mayayı süt içinde çözün. Bütün malzemeyi yoğurun 10 dk dinlendirin.115 gr bezeler ayırın. 35 dakika tepside mayalandırın. İki katına çıkınca yumurta sarısı sürün. 190 derecede pişirin.
Sezar Salata sosu: 1 yumurta sarısı, 1 çay kaşığı taneli hardal, 1 çay kaşığı dijon hardalı, 200 ml ayçiçek yağı, 1 adet ançuez, 1/2 çay kaşığı worcestershire sos, 150 gr rendelenmiş parmesan,
Yumurta sarısı ve hardalı çırpın.Azar azar limonu ve diğer malzemeleri ekleyin.
Ton balıklı mayonezli sandviç sosu: 170 gr ton balığı, 10 gr kapari, 1 ançuez, 2 yemek kaşığı soğuk et suyu, 130 gr mayonez
Tamamını blendırda çekin.
0 yorum:
Yorum Gönder