samanyolu oktay usta, oktay ustada bugün ne yapıldı, oktay usta kolay yemek tarifleri, oktay usta Kiremitte Kaşarlı Tavuk tarifi, yeşil elma Kiremitte Kaşarlı Tavuk nasıl yapılır, Kiremitte Kaşarlı Tavuk malzeme listesi, Kiremitte Kaşarlı Tavuk tarifi, Kiremitte Kaşarlı Tavuk nasıl yapılır, Kiremitte Kaşarlı Tavuk nasıl yapılır, Kiremitte Kaşarlı Tavuk tarifi, yeşil elma bugün, 21 nisan 2015 salı yeşil elma tarifleri, 21 nisan 2015 salı oktay usta tarifleri, evde Kiremitte Kaşarlı Tavuk nasıl yapılır
Hafta içi her gün muhteşem tariflerle ekrana gelen Yeşil Elma'nın tüm tarifleri yayınlandıktan hemen sonra burada.
Malzemeler:
800 gram tavuk eti
2 yeşil biber
2 kırmızı biber
2 domates
4 diş sarımsak
1 çorba kaşığı domates salçası
Zeytinyağı
Tuz
Kekik
Pul biber
Karabiber
Üzeri için:
rende kaşar peyniri
Hazırlanışı:
KİREMİTTE KAŞARLI TAVUK
Malzemeler:
800 gram tavuk eti
2 yeşil biber
2 kırmızı biber
2 domates
4 diş sarımsak
1 çorba kaşığı domates salçası
Zeytinyağı
Tuz
Kekik
Pul biber
Karabiber
Üzeri için:
rende kaşar peyniri
Hazırlanışı:
Tavuk eti küp küp doğranır üzerine biraz yağ ilave edilerek suyunu çekene kadar kavrulur. İçerisine doğranmış biberler ve sarımsak eklenir biraz kavrulunca salça ilave edilerek kavurmaya devam edilir.
Doğranmış domates, kekik, pul biber, karabiber ve tuz eklenip biraz daha kavrulur.
Kiremit biraz ısıtıldıktan sonra sotelenen etler içerisine koyularak 180 derece fırında pişmeye bırakılır. fırından çıkarmadan önce üzerine rendelenmiş kaşar serpilerek kaşar kızarana kadar fırında pişirilir.
0 yorum:
Yorum Gönder