21 Nisan 2015 Oktay Usta Yeşil Elma Kiremitte Kaşarlı Tavuk Tarifi



samanyolu oktay usta, oktay ustada bugün ne yapıldı, oktay usta kolay yemek tarifleri, oktay usta Kiremitte Kaşarlı Tavuk tarifi, yeşil elma Kiremitte Kaşarlı Tavuk nasıl yapılır, Kiremitte Kaşarlı Tavuk malzeme listesi, Kiremitte Kaşarlı Tavuk  tarifi, Kiremitte Kaşarlı Tavuk nasıl yapılır, Kiremitte Kaşarlı Tavuk nasıl yapılır, Kiremitte Kaşarlı Tavuk tarifi, yeşil elma bugün, 21 nisan 2015 salı yeşil elma tarifleri, 21 nisan 2015 salı oktay usta tarifleri, evde Kiremitte Kaşarlı Tavuk nasıl yapılır



Hafta içi her gün muhteşem tariflerle ekrana gelen Yeşil Elma'nın tüm tarifleri yayınlandıktan hemen sonra burada.

KİREMİTTE KAŞARLI TAVUK

Malzemeler:
 800 gram tavuk eti
 2 yeşil biber
 2 kırmızı biber
 2 domates
 4 diş sarımsak
 1 çorba kaşığı domates salçası
 Zeytinyağı
 Tuz
 Kekik
 Pul biber
 Karabiber


Üzeri için:
rende kaşar peyniri

Hazırlanışı:
Tavuk eti küp küp doğranır üzerine biraz yağ ilave edilerek suyunu çekene kadar kavrulur. İçerisine doğranmış biberler ve sarımsak eklenir biraz kavrulunca salça ilave edilerek kavurmaya devam edilir.
 Doğranmış domates, kekik, pul biber, karabiber ve tuz eklenip biraz daha kavrulur. 
 Kiremit biraz ısıtıldıktan sonra sotelenen etler içerisine koyularak 180 derece fırında pişmeye bırakılır. fırından çıkarmadan önce üzerine rendelenmiş kaşar serpilerek kaşar kızarana kadar fırında pişirilir. 


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}