31 Mart 2015 Oktay Usta Yeşil Elma Patatesli Kaşarlı Poğaça Tarifi



yeşil elma 31.03.2015 tarifleri, yeşil elma tarifler, oktay usta , oktay usta tarifler, oktay usta izle, samanyolu oktay usta, oktay ustada bugün ne yapıldı, oktay usta kolay yemek tarifleri, oktay usta Patatesli Kaşarlı Poğaça tarifi, yeşil elma Patatesli Kaşarlı Poğaça nasıl yapılır, Patatesli Kaşarlı Poğaça malzeme listesi,Patatesli Kaşarlı Poğaça tarifi,Patatesli Kaşarlı Poğaça nasıl yapılır, Patatesli Kaşarlı Poğaça nasıl yapılır, Patatesli Kaşarlı Poğaça tarifi, yeşil elma bugün,31 mart 2015 salı yeşil elma tarifleri,31 mart 2015 salı oktay usta tarifleri







Hafta içi her gün muhteşem tariflerle ekrana gelen Yeşil Elma'nın tüm tarifleri yayınlandıktan hemen sonra burada.


PATATESLİ KAŞARLI POĞAÇA

Malzemeler:
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı yoğurt
1 yumurta
1 paket instant maya
alabildiği kadar un
tuz
su

İç Harcı İçin:

3 haşlanmış patates
150 gr kaşar peyniri
50 gr beyaz peynir
tuz
karabiber

Mantolamak İçin:

galeta unu

Hazırlanışı:

Sıvıyağı, yoğurdu karıştırma kabına alıyoruz. Yumurtasını kırıyoruz. Aldığı kadar un ve instant mayayı ilave ediyoruz. Biraz da ılık su döküyoruz. Hamuru özleşene kadar yoğuruyoruz. Yumuşak bir hamur elde ediyoruz. Hamurdan mandalina büyüklüğünde bezeler koparıyoruz ve yuvarlıyoruz.

İç harcı için ayrı bir kaseye haşlanmış patatesleri rendeliyoruz. Kaşar peyniri ve beyaz peyniri de rendeliyoruz. Tuzunu ve karabiberini atıyoruz ve harcı yoğuruyoruz. Hamurları elimize alıp ortasını çukurlaştırıyoruz, patatesli harçtan yuvarlayıp koyuyoruz. Hamuru avucumuzdayken, iç harcın üzerine kapatıyoruz ve tekrar yuvarlıyoruz. Bir kaseye galeta unu döküyoruz. İç harç koyduğumuz hamurları galeta ununa buluyoruz. Fırın tepsisine yağlı kağıt seriyoruz ve hamurları diziyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişiriyoruz.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}