31 Mart 2015 Oktay Usta Yeşil Elma- Elmalı Çikolata Topları Tarifi



yeşil elma 31.03.2015 tarifleri, yeşil elma tarifler, oktay usta , oktay usta tarifler, oktay usta izle, samanyolu oktay usta, oktay ustada bugün ne yapıldı, oktay usta kolay yemek tarifleri, oktay usta Elmalı Çikolata Topları tarifi, yeşil elma Elmalı Çikolata Topları nasıl yapılır, Elmalı Çikolata Topları malzeme listesi,Elmalı Çikolata Topları tarifi,Elmalı Çikolata Topları nasıl yapılır, Elmalı Çikolata Topları nasıl yapılır, Elmalı Çikolata Topları tarifi, yeşil elma bugün,31 mart 2015 salı yeşil elma tarifleri,31 mart 2015 salı oktay usta tarifleri







Hafta içi her gün muhteşem tariflerle ekrana gelen Yeşil Elma'nın tüm tarifleri yayınlandıktan hemen sonra burada.


ELMALI ÇİKOLATA TOPLARI

Malzemeler:
2 paket bebe bisküvisi
1 paket petibör bisküvi
3 elma
1 limon kabuğu rendesi
1 kase fındık

Üzeri İçin:
160 gr çikolata
1 paket krema
yeşil fıstık

Hazırlanışı:

Bebe bisküvisini ve petibör bisküviyi geniş bir kaba alıyoruz ve elimizle iyice ufalıyoruz. Elmaları soyuyoruz, bisküvilerin üzerine elmaları rendeliyoruz. Limonun kabuğunu da rendeliyoruz. Fındıkları el değirmeninden geçirerek iri kırılmış hale getiriyoruz. Fındığı da ilave ediyoruz. Biraz süt döküyoruz ve harcımızı yoğuruyoruz.

Bisküvili harçtan küçük parçalar yuvarlayıp servis tabağına profiterol gibi tepeleme koyuyoruz. Küçük bir tencerede kremayı kaynatıyoruz. Krema kaynayınca içine çikolatayı kırıp atıyoruz. Altını kapatıyoruz ve karıştırıyoruz. Çikolata tamamen eriyip sos haline gelince ılıtıyoruz. Bisküvi toplarının üzerine döküyoruz. Yeşil fıstık serpip servis ediyoruz.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}