24 Mart 2015 Nurselin Mutfağı Accin Tarifi- 24 Mart Salı Nurselin Mutfağı Mardin



24 mart 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 24 mart pazartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, nurselin mutfağı accin tarifi, accin nasıl yapılır, iç pilav tarifi, accin malzemeleri, accin nasıl pişirilir, accin nasıl yapılır, nurselin mutfağı Mardin yemekleri





Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan accin tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

ACCİN

Malzemeler:
300 gr çiğ köftelik dana eti
  •  6 adet yumurta
  •  2,5 su bardağı köftelik bulgur
  •  1 adet kuru soğan
  • 2 yemek kaşığı kişniş
  •  1 tatlı kaşığı pul biber
  •  1 demet maydanoz
  •  1 yemek kaşığı tereyağı
  •  yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı tuz

Hazırlanışı:
 köftelik bulgur geniş bir kaba alınır. Üzerine pul biber tuz ve dövülmüş kişniş, yemeklik doğranmış soğanlar ilave edilir ve su ile iyice yoğurulur. 3-4 kere çekilen dana eti karışıma eklenip yoğurulmaya devam edilir. Sunum tabağına alınıp bastırılarak yayılarak yerleştirilir. Ortasına doğranan maydanoz dökülür.Yumurtalar çırpılmadan yağda pişirilir ve accin'in  üzerine yerleştirilir. 



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}