08 Mart 2015 Ardanın Mutfağı Sosis Dolgulu Ekmek tarifi



ardanın mutfağı tarifleri, ardanın mutfağında bu hafta, ardanın mutfağı yemekleri, ardanın mutfağı hangi kanalda, ardanın mutfağı kaymaklı kadayıf topları tarifi, tv 8 ardanın mutfağı sosis dolgulu ekmek tarifi, sosis dolgulu ekmek  nasıl yapılır







Her hafta TV 8 ekranlarında  yapımı kolay ve birbirinden lezzetli tarifler sunulan Ardanın Mutfağı'nda hazırlanan tarifler yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

SOSİS DOLGULU EKMEK
 
Malzemeler:
3 adet küçük baget ekmek
3 adet sosis
1 yemek kaşığı tereyağı
2 adet yumurta
1/2 su bardağı krema
100 gr. cheddar peyniri – rende
5-6 dal frenk soğanı
Tuz
Karabiber

Hazırlanışı:
Ekmeklerin içlerini bir bıçak yardımıyla havuz olacak şekilde oyulur.
Sosisler doğranıp, üzerlerine çentik atılır ve tereyağında pişirilir.
Bir kâsede, yumurta, krema, cheddar, frenk soğanı, tuz ve karabiberi karıştırılır. Sosislerin yarısı harca dökülür.
Ekmeklerin içine iç harçtan doldurulur.
Harcın içine sosisleri bölüştürülür.
180 derecede önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirilir..

PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}