02 Mart 2015 Nurselin Mutfağı Altı Ezmeli Kuşbaşı Kebap Tarifi



2 mart 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 2 mart nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, nurselin mutfağı altı ezmeli kuşbaşı kebap tarifi, altı ezmeli kuşbaşı kebap nasıl yapılır, altı ezmeli kuşbaşı kebap tarifi, altı ezmeli kuşbaşı kebap  malzemeleri




Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında altı ezmeli kuşbaşı kebap tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle ..


ALTI EZMELİ KUŞBAŞI KEBAP TARİFİ

Malzemeler:

  • 2 kg. kuzu kuşbaşı
  • 100 gr. kuyruk yağı
  • 5 adet sivri biber
  • 1 kg. domates
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı k. tuz

Etin terbiyesi için:

  • 1 yemek k. domates salçası
  • 1 yemek k. biber salçası
  • 1 tatlı k. karabiber
  • 1 tatlı k. toz kırmızı biber
  • 1 tatlı k. toz şeker
  • 1 tatlı k. tuz
  • Yarım çay b. sıvıyağ

Yapılışı:

  1. Etler ve kuyruk yağı terbiye malzemleri ile yoğurulup karıştırılır,
  2. 1 gece dinlendirilir,
  3. Domatesler dörde bölünür, şişe dizilir,
  4. Farklı şişlere et ve kuyruk yağları dizilir, mangalda pişirlir,
  5. Pişen domatesler servis tabağına ezilir, tuz ve karabiber eklenir,
  6. Üzerine etler ve doğranmış biber koyulup servis edilir.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}