01 Nisan 2015 Nurselin Mutfağı Kubbeli Pasta Tarifi



01 nisan 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 01 nisan çarşamba nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 01 nisan 2015 nurselin mutfağı kubbeli pasta nasıl yapılır, 31 nisan 2015 nurselin mutfağı kubbeli pasta tarifi, kubbeli pasta malzemeleri, kubbeli pasta nasıl pişirilir, kubbeli pasta nasıl yapılır, nurselin mutfağı İzmit yemekleri,




Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan kubbeli pasta tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

KUBBELİ PASTA

Malzemeler:
keki için:
5 yumurta
1 bardak şeker
1,5 bardak un
1 çay bardağı sıvı yağ
2 kaşık kakao
1 çay kaşığı kabartma tozu

Muhallebisi İçin:
3 kaşık nişasta
4 kaşık hindistan cevizi
1 bardak şeker
3 kaşık un
4 bardak süt
2 kaşık tereyağı

Üzeri İçin:
2 paket bitter çikolata
1 paket taze krema

Hazırlanışı:
Kek malzemeleri mikserle çırpılır ve yuvarlak fırın tepsisinde 180 derece ısıtılmış fırında pişirilir. Kreması için şeker, nişasta, hindistan cevizi ve 4 bardak süt ocakta karıştırılarak pişirilir. krema mikserle çırpıldıktan sonra tereyağı eklenir biraz daha çırpılarak soğumaya bırakılır.Kek piştikten sonra ılımaya bırakılır. Daha sonra bıçakla iki parça halinde kesilir. Derin ve büyük bir cam kaseye kekin bir parçası yerleştirilir.Üzerine kremanın tamamı dökülerek tekrar üzerine diğer kek kapatılarak dolapta bekletilir.Bu arada 1 paket süt kreması tencereye dökülür. İçerisine bitter çikolata eklenerek çikolatanın erimesi sağlanır ve altı kapatılarak soğutulur.Soğuduktan sonra sunum kabına ters çevirilerek çıkarılır. üzerine çikolatalı sos dökülerek servis edilir.


PAYLAŞ
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. Bu programın hiç bir yerde videoları yok acaba tekrar yayınlanmıyor mu?

    YanıtlaSil

}