14 Şubat 2015 Ardanın Mutfağı Dolgulu Rulo Bonfile tarifi



ardanın mutfağı tarifleri, ardanın mutfağında bu hafta, ardanın mutfağı yemekleri, ardanın mutfağı hangi kanalda, ardanın mutfağı dolgulu rulo bonfile  tarifi, tv 8 ardanın mutfağı, bonfile nasıl yapılır



Her hafta TV 8 ekranlarında  yapımı kolay ve birbirinden lezzetli tarifler sunulan Ardanın Mutfağı'nda hazırlanan tarifler yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

DOLGULU RULO BONFİLE


Malzemeler:
  • 500 gr dana bonfile
  • 500 gr ıspanak
  • 200 gr Ezine peyniri
  • ½ su bardağı ekmek kırıntısı
  • 2 adet közlenmiş kırmızı biber – küçük doğranmış
  • 1 adet yumurta sarısı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Zeytinyağı

Hazırlanışı;

  1. Bonfilenizi 2 eşit parçaya bölün.
  2. 2 streç arasında bonfilelerinizi döverek inceltin.
  3. İç harç için, ıspanağı ince doğrayın ve az yağlı bir tavada soteleyin, bir kaseye alın.
  4. Bu kâseye peynir, kırmızı biber, ekmek kırıntısı, yumurta sarısı, tuz ve karabiberi alın ve harmanlayın.
  5. Bonfilenizin birisini tezgaha alın ve üzerine tuz ve karabiber serperek lezzetlendirin ve harcın yarısını içine yayın.
  6. Rulo olacak şekilde bonfileyi sarın ve strech ile sıkıca yeniden sarın.
  7. 2. Bonfileye de aynı işlemi uyguladıktan sonra ocağın üzerine bir tava alıp, zeytinyağı ilave edin.
  8. Bonfileleri streçten çıkartın ve dışları iyice renk alıncaya kadar tavada çevirerek pişirin ve fırın tepsisine alın.
  9. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin ve iplerini kestikten sonra sıcak servis edin


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}