10 Şubat 2015 Nurselin Mutfağı Güllaç Sarma Tarifi



10 şubat 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 10 şubat nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, nurselin mutfağı güllaç sarma tarifi, güllaç tarifi




Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında hazırlanan harika tarifler yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..


GÜLLAÇ SARMA
 

Malzemeler:
 1 paket güllaç
- 2 bardak gül reçeli
- 2 bardak ceviz
- 1 litre süt
- 1 bardak şeker
- 1 adet nar
- 1 çay bardağı ezilmiş Antep fıstığı

Hazırlanışı:
- Süt ve şeker ocağa alınıp ısıtılır
- Güllaç yaprakları tek tek süt ile ıslatılıp uç kısmına çekilmiş ceviz ve gül reçeli koyulup rulo yapılır
- Gül şekli verilip sunum kabına alınır
- 1 kepçe daha süt verilip sütü çekince fıstık ve nar ile süslenir




PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}