Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında hazırlanan harika tarifler yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
GÜLLAÇ SARMA
Malzemeler:
1 paket güllaç
- 2 bardak gül reçeli
- 2 bardak ceviz
- 1 litre süt
- 1 bardak şeker
- 1 adet nar
- 1 çay bardağı ezilmiş Antep fıstığı
Hazırlanışı:
- Süt ve şeker ocağa alınıp ısıtılır
- Güllaç yaprakları tek tek süt ile ıslatılıp uç kısmına çekilmiş ceviz ve gül reçeli koyulup rulo yapılır
- Gül şekli verilip sunum kabına alınır
- 1 kepçe daha süt verilip sütü çekince fıstık ve nar ile süslenir
0 yorum:
Yorum Gönder