26 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları



2015 burç yorumları, aslan burcu, başak burcu, balık  burcu, kova burcu, koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, burçlar, burç yorumları, haftalık burç yorumları, günlük burç yorumları, burçların tarihleri, burç sembolleri, 26 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları, bugünkü burç yorumları

Burcunuzun günlük yorumu her gün burada......


KOÇ BURCU
21 Mart-19 Nisan

Sevgili Koçlar, olumlu düşünmeye, gerçeklerin can acıtıcı yanlarını görmezden gelmeye çalışacağız. Hayatı algılama biçiminiz, çevrenizdeki insanları değerlendirme şekliniz ve olaylara verdiğiniz yanıtların temelinde iyi niyet, şefkat ve vefa duygusu ön planda olacaktır. Sevgi, şefkat, ılımlı yöndeki paylaşımlar gönlümüze hoş gelir, moralimizi yükseltir.


BOĞA BURCU
20 Nisan-20 Mayıs

Sevgili Boğalar inancımız, kendimize olan güven duygumuz yükselişte. Yaptığımız iyiliklerin kıymeti bilinsin isteriz. Bir durum hakkında iç sesimiz bize rehberdir. Sakinleştirir ve akışa bırak kendini diyerek rahatlatır. Değerlerimizin hayatımızdaki yerini, onlara olan sevgimizi ve düşkünlüğümüzü artıyor. Ciddi ve disiplinli bir şekilde hayatı ele almamız ve sorumluluk sahibi bir birey olarak, kendimizi geliştirmemiz gerekiyor.




İKİZLER BURCU
21 Mayıs-21 Haziran
 


Sevgili İkizler bugün ağzınızdan çıkacak her kelimeye dikkat edin ve duyarlı davranın. Yanlış sözler sevdiğiniz insanlarla aranızın açılmasına neden olabilir. Özel yaşamınızda ise kararsız davranışlarınız partnerinizi üzebilir.


YENGEÇ BURCU

22 Haziran-22 Temmuz



Sevgili Yengeçler bugün ailenizle ilgili konularda yaşanacak olumlu etkilerle rahat bir nefes alabilirsiniz. Umutlarınız yeşeriyor ve sizler sorumluluklarınızı paylaşmanın huzurunu yaşamaya başlıyorsunuz. İş hayatınızda saygınlığınıza saygınlık katacak etkiler söz konusu.

ASLAN BURCU
23 Temmuz-22Ağustos





Sevgili Aslanlar, bugün aşk hayatınızda beklenmedik durumlara işaret etmekte. Sizin dışınızda gelişen olaylar eş yada sevgilinizle sıkıntılara neden olabilir. Sakin olun ve olaylara anından müdahale edin.



BAŞAK BURCU
23 Ağustos-22 Eylül


Sevgili Başaklar bugün sağlığınızla ilgili konularda dikkatli davranmanız gerekiyor. İhmalkar davranışlar küçük bir konuyu ciddi bir hale getirebilir. Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizle iletişiminiz mükemmeldir. Sorunlarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz.
 
    
                                                    

TERAZİ BURCU
23 Eylül-22 Ekim
Sevgili Teraziler, bugün işinizle ilgili şanslı gelişmelere işaret etmekte. Kendinize güvenin ve yeteneklerinizi ortaya koyun. Özel yaşamınızda ise kardeşleri olan Teraziler onlardan gelecek faydalar söz konusu. Aşk hayatınızda ise hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.
 




AKREP BURCU

23Ekim-21 Kasım



Sevgili Akrepler bugün sağ duyulu davranışlarınızın getireceği şanslara işaret etmekte. İş ve özel yaşamınızda yaşananları tek taraflı değerlendirmemek size daima olumlu olarak dönecektir. Bugün kalbiniz sızlasa da doğrularınıza ulaşmak için emek vermekten mücadele etmekten ve bazen sessiz kalmaktan çekinmemelisiniz.

 
 
YAY BURCU
22 Kasım-21 Aralık


Sevgili Yaylar, bugün iş ve özel yaşamınızda doğruları ifade etmekten çekinmemeniz gerektiğine işaret etmekte. Doğrularınıza bugün sahip çıkmanız kariyer hayatınızda pek çok olumlu etki ve enerjiyi getirecektir sizlere. Kendinize güvenin ve yaşamın güzelliklerini en iyi şekilde sahiplenerek kendinizi yenileyin.

 

OĞLAK BURCU
  
22 Aralık-19 Ocak

Sevgili Oğlaklar bugün olabildiğince duyarlı dikkatli olmanız gerektiğine işaret etmekte. İşinizle ilgili pek çok ayrıntı karşınıza çıkacak ve siz aleyhinize gelişen pek çok durumu lehinize çevirebileceksiniz. Aşk hayatınızda ise duygusal yakınlaşmalar söz konusu.

 
KOVA BURCU  
20 Ocak-18 Şubat

Sevgili Kovalar, bugün finansal konularda kayıplara karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Yatırım planlarınız varsa ertelemeli ve gün içinde ödemelerinizi dikkatle yapmalısınız. Özel yaşamınızda ise beklenmedik teklifler canınızı sıkabilir.
                             


BALIK BURCU
19 Şubat-20 Mart

Sevgili Balıklar bugün güne pozitif başlamanın huzuru iş ve özel hayatınızda çözüm odaklı hareket edip başarılı olmanızı sağlayacak. Dargınlıkları sonlandırabilir huzursuz günlerin sona ermesi ile rahat bir nefes alabilirsiniz.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}