20 Mayıs 2015 Oktay Usta Yeşil Elma Kilis Tava Tarifi



yeşil elma 20.04.2015 tarifleri, yeşil elma tarifler, oktay usta , oktay usta tarifler, oktay usta izle, samanyolu oktay usta, oktay ustada bugün ne yapıldı, oktay usta kolay yemek tarifleri, oktay usta  Kilis Tava tarifi, yeşil elma  Kilis Tava nasıl yapılır,  Kilis Tava malzeme listesi, Kilis Tava tarifi,Kilis Tava nasıl yapılır,  Kilis Tava nasıl yapılır,  Kilis Tava tarifi, yeşil elma bugün, 20 nisan 2015 çarşamba yeşil elma tarifleri, 20 nisan 2015 çarşamba oktay usta tarifleri









Hafta içi her gün muhteşem tariflerle ekrana gelen Yeşil Elma'nın tüm tarifleri yayınlandıktan hemen sonra burada.

KİLİS TAVA

Malzemeler:
500 gr kıyma
150 gr kuyruk yağı
3 köy biberi
2 kımızı biber
2 diş sarımsak
2 soğan
1 tutam maydanoz
5 domates
tuz
karabiber

Servis İçin:
Tırnak pide


Hazırlanışı:
Kuyruk yağını küçük küçük doğruyoruz. Köy biberlerini ve kırmızı biberleri ayıklıyoruz ve minik küp şeklinde doğruyoruz. Sarımsak ve maydanozu da ince ince doğruyoruz. Karıştırma kabına kıymayı alıyoruz. Doğradığımız malzemeleri de koyuyoruz. Tuzunu ve karabiberini atıyoruz, biraz da su döküyoruz.

Harcımızı iyice yoğuruyoruz. Yuvarlak fırın tepsisine harcımızı koyuyoruz, elimizle bastırıyoruz. Üzerine halka doğranmış soğan ve domates diziyoruz. Sivri biberleri uzun doğrayıp üstüne koyuyoruz. İsteğe göre sarımsak batırabiliriz. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında pişiriyoruz. Tırnak pideyle beraber servis ediyoruz.

PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}