19 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları



2015 burç yorumları, aslan burcu, başak burcu, balık  burcu, kova burcu, koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, burçlar, burç yorumları, haftalık burç yorumları, günlük burç yorumları, burçların tarihleri, burç sembolleri, 19 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları, bugünkü burç yorumları

Burcunuzun günlük yorumu her gün burada......


KOÇ BURCU
21 Mart-19 Nisan

Sevgili Koçlar, bu cuma iş ve eğitim hayatınızda başarılı olmanız için fazlaca fırsatla karşılaşacaksınız. Yeni fikirlere açık olmalı ve hızlı düşünmelisiniz. Özel yaşamınızda, samimiyetiniz ve güven veren tavırlarınızla partnerinizin de desteğini alabileceksiniz.


BOĞA BURCU
 20 Nisan-20 Mayıs


Sevgili Boğalar, bekarsanız bu cuma sürpriz ilişkilere gebe. Geçmişi artık unutmanın ve güzelliklerin farkına varmanın tam zamanı. İş hayatınızda da her şey yolunda görünüyor.

 
 
İKİZLER BURCU
21 Mayıs-21 Haziran
 


Sevgili İkizler, bu cuma maddi gelişmeler istediğiniz yönde olabilir. Ödemelerle ilgili rahat bir nefes alacaksınız. Maddi olarak oldukça şanslı bir gündesiniz. Özel yaşamınızda sakinliğinizi muhafaza etmeli ve partnerinizi de anlamaya özen göstermelisiniz.  
 
YENGEÇ BURCU
22 Haziran-22 Temmuz





Sevgili Yengeçler, bugün maddi konularda şanslı görünüyor. Akıllı değerlendirmeler yaparak birikim yapmaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise, sevdiğiniz insanla aşkınızın kuvvetlendiği zamanlardasınız. Ufak tefek tartışmalar ilişkinize heyecan katacaktır.

ASLAN BURCU
23 Temmuz-22Ağustos









Sevgili Aslanlar gökyüzü bugün sizler için var denilebilir. Maddi konularda çevrenizi ve sizi çok büyük fırsatlar bekliyor. Tüm fırsatlar hamle bekliyor. Bu süreçte motivasyonunuz önemlidir. Yaşamınızın en büyük şanslarından birini sunulduğu bu günü çok iyi değerlendirin



BAŞAK BURCU
23 Ağustos-22 Eylül

Sevgili Başaklar bugün iş hayatınızda beklenmedik fırsatlar kapınızı çalacak ancak hızlı davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise, birden fazla duyguyu yaşayabilirsiniz. Tutkularınızı kontrol altına alamamanın stresini yaşayabilirsiniz ya da yaşamınıza aniden giren biri duygularınızı alt üst edebilir  
 
                                                        

 TERAZİ BURCU
23 Eylül-22 Ekim
Sevgili Teraziler maddi manevi şans sizden yana iken hiç kimsenin sizi yolunuzdan çevirmesine izin vermeden hedefleriniz doğrultusunda ilerleyin. Özel yaşamınızda ise, partnerinizden gelecek sürprizler söz konusu
 




AKREP BURCU

23Ekim-21 Kasım






Sevgili Akrepler bugün iletişime her zamankinden daha fazla önem vermeniz gerekiyor. Özellikle işle ilgili konularda başkalarının sebep olduğu problemlerden sorumlu tutulabilirsiniz. Yine bugün yeni bir girişim ve karar almamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise partnerinizle romantizm oldukça yüksektir.


 
 
YAY BURCU
22 Kasım-21 Aralık








Sevgili Yaylar bugün aşırı duygusal davranışlar sergilemekten kaçınmanız gerekiyor. Özel yaşamınızda ise, ufak tefek tartışmaların ilişkinizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Sizler enerjisi yüksek empati kurabilen kişilersiniz. Olayları herkesin penceresinden değerlendirmelisiniz.



OĞLAK BURCU
  
22 Aralık-19 Ocak

Sevgili oğlaklar, bugün iş hayatınızda isteklerinizi netleştirin ve kararlarınızdan asla vazgeçmeyin.. Başkalarının ne söyledikleri değil, sizin ne istediğiniz önemlidir. Kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermeyin. Özel yaşamınızda da aşkın gücünü hissedecek eşinizin desteğini alarak moralinizi yükselteceksiniz.

 
KOVA BURCU  
20 Ocak-18 Şubat
Sevgili Kovalar Bugün şans sizden yana özel yaşamınızda ise, partnerinizle sorunlarınıza anlayışlı ve ılımlı yaklaşırsanız olayları kendi lehinize çevirebilirsiniz. Bekar Kovalar beklemediğiniz aşk itiraflarına hazırlıklı olun.



                              
BALIK BURCU
19 Şubat-20 Mart
Sevgili Balıklar finansal konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilir, iş hayatınızla ilgili uzun zamandır sonuç alamadığınız konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evli balıklar eşiniz ve yakınları ile problem yaşarsanız, sabırlı davranın.
 



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}