Melek programı 18 Aralık 2014 yemek tarifleri, melek yemek tarifleri , melek Baykal yemek tarifleri, melek Baykal, melek programında bugün ne yemek yapıldı, melek programında bugün ne yapılacak, star TV melek programı tarifleri
Hazırlanışı: Hamuru tel haline getirilir. Bunlar tuzlu suda kaynatılır. Sonra soğuk suda durulanır.
Et suyunu yapmak için et ve kuyruk yağı küçük parçalarda kesilir, patatesler zar halinde kesilir, havuçlar, lahana ve Türk biberi dilim halinde kesilir.
Soğan yüzük halinde kesilir, domatesler kayik halinde kesilir ve sarımsakdoğranır. Erimiş yağda soğan yavaş yavaş pişirilir ve sonra üstüne et koyulur ve suyu çekene kadar pişirilir.
Sarımsak, patates, domates, biber ve havuç koyulur.
Bu malzemelerle yarı piştikten sonra su koyulur, tuz, biber ve lahana da eklenir ve bunların hepsi yavaş yavaş pişirilir.
Servis yapılmadan önce hamur telleri kaynamış suda yumuşatılır ve bunlar et suyunla kat kat üst üstüne koyulur.
Lağmen büyük bir tabakta servis yapılır.
Hafta içi her gün muhteşem tariflerle
ekrana gelen Melek Programı'nın tarifleri:Hazırlanışı: Hamuru tel haline getirilir. Bunlar tuzlu suda kaynatılır. Sonra soğuk suda durulanır.
Et suyunu yapmak için et ve kuyruk yağı küçük parçalarda kesilir, patatesler zar halinde kesilir, havuçlar, lahana ve Türk biberi dilim halinde kesilir.
Soğan yüzük halinde kesilir, domatesler kayik halinde kesilir ve sarımsakdoğranır. Erimiş yağda soğan yavaş yavaş pişirilir ve sonra üstüne et koyulur ve suyu çekene kadar pişirilir.
Sarımsak, patates, domates, biber ve havuç koyulur.
Bu malzemelerle yarı piştikten sonra su koyulur, tuz, biber ve lahana da eklenir ve bunların hepsi yavaş yavaş pişirilir.
Servis yapılmadan önce hamur telleri kaynamış suda yumuşatılır ve bunlar et suyunla kat kat üst üstüne koyulur.
Lağmen büyük bir tabakta servis yapılır.
0 yorum:
Yorum Gönder