12 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları



2015 burç yorumları, aslan burcu, başak burcu, balık  burcu,        kova burcu, koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu,   burçlar, burç yorumları, haftalık burç yorumları, günlük burç yorumları, burçların tarihleri, burç sembolleri, 12 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları, bugünkü burç yorumları                                                   

                                                      KOÇ BURCU
21 Mart-19 Nisan


Sevgili Koçlar, enerjik bir güne başlıyorsunuz. Güven duygunuz, yaşam sevinciniz yükseliyor. Etrafımızdakilerle iletişiminiz o kadar kuvvetli ki yan yana geldiğiniz insanlar sizinle olmaktan keyif duyuyor. Bu görünüm, bu doğal ifadenin dışa yansıması olarak gayet olumludur.
 Fikirlerimizi dışa karşı içtenlikle ifade edeceksiniz.  Samimi ve içtenlikle söylenen sözlerle hem dünyayı kucaklayacak hem de cömert gönlümüzü sevdiklerimize açacaksınız. Yapısı gereği doğal olan koç insanında kibir ve kendini beğenmişlik hali yoktur. Bu doğallığını da hem tavırlarına hem sözlerine yansıtır. O nu özel kılan da budur.
Saat 14:48-17:18 arasın, duygularınızı açık ve net bir dille ifade edebilmeniz kolay olmayabilir. Bir iş, bir karar veya fırsatı tüm olasılıklarıyla ele alınız. Aşk hayatınız, çocuklarınız, kısaca hayatı güzel hissettiren konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren sanatsal çalışmalarınız açısından herhangi bir zorlama yoktur. Ancak bu aktivitelerin belirli bir alanda ciddi manada sergilenmesi veya duyurulması konusunda zorluklar yaşanabilir.
Saat 17:18'dan itibaren, iş hayatınızla ilgili konularda titiz çalışma ve yoğunluğun, etkisiyle ince eleyip sık dokuyacaksınız. Herhangi bir konuda adım atmak istediğinizde incelemelerde bulunmanızda yarar var. Sağlığınıza özen gösterin. Fırsat bulduğunuzda küçük molalar vermeyi unutmayın.
Saat 22:50'den itibaren işlerinizi dikkatli ve planlı bir şekilde yapmanız önemli olacak. Ayrıca iş ilişkilerinize, ailevi sorumluluklarınıza da gereken özen ve sabrı göstermenizin faydalı olacaktır.
Güzel ve mutlu bir cuma geçirmeniz dileğiyle..
 
 

 


                                                                          BOĞA BURCU
 20 Nisan-20 Mayıs
Sevgili Boğalar, bugün dış dünyadan ziyade,  kendi eviniz sınırları içinde mutlu olma, kendimizi ifade etme, sevdiklerini ağırlama ve güzellikleri yaşama arzunuz yüksek olacak. Bu bazen yeni bir eve taşınma, yolculuk, insanlarda ilgi görme isteğimizin de göstergesidir.
Başkalarıyla samimi ve içten paylaşımlara, doğru olana ulaşmaya, menfaat gözetmeksizin olumlu hislerle Size yaklaşacak insanlara olan ihtiyacınız artabilir.  Kibirli, sadece kendi bildiğinin doğru olduğunu sanan kişilerden uzak durmak isteyeceksiniz. Ailemizi büyütmek, maddi veya manevi sorunlarımız olsa da, bunları çözüme kavuşturmak ve inançla yol almaktan yanasınız.
Saat 14:48-17:18 arasında toplumla birebir alakalı işlerimizde daha dikkatli olalım. Eksiklerinizi, ihtiyaçlarınızı, yapılacakları tekrar gözden geçirelim. Eviniz, ailenizi yakından ilgilendiren konularda sakin davranmak en doğrusudur. Boşluk etkisi altında, iç dünyanızdaki karmaşa geleceğe bakış açınızı etkileyebilir. Üst konumunda bulunan kişiler ve hayatın bizzat kendisi sanki üzerinize geliyormuş ve siz de çaresizmişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Tabii ki bu halimiz önce bizi, sonra da etrafımızda bulunan kişilerle ilişkimizde sorun yaratabilir. Bilinçli olmanızda yarar var.
Bugün sevdiğiniz insanlara sürpriz yapma eğilimi içinde olabilirsiniz. Heyecan verici bir yolculuk yapabilirsiniz.
Güzel ve mutlu bir cuma geçirmeniz dileğiyle..
 
 
                                                                İKİZLER BURCU
21 Mayıs-21 Haziran
Sevgili İkizler, bugün kısa seyirli bir yolculuk, sevdiklerinizle bir araya gelmek, güzel bir zaman geçirmek yönünde istekli olabilirsiniz.. Etrafımızdaki insanları etkilemek, dikkatlerini üzerimize çekmek istiyorsunuz. Bunda da gayet başarılısınız.
Başkalarının da bakış açılarına, görüşlerine kulak verin. Üstünüze düşen görev ve sorumluluklarınızın farkında olmaya çalışın. Yakınlarımızla, iş ortamında, aşk hayatında biraz daha tedbirli olalım. Ani kararlar vermekten kaçınalım. Bu zaman dilimi içinde, düşünceleriniz ve çevrenizle alakalı her türlü girişim konusunda mantıklı davranmanız ve kendinizi ifade edebilmeniz zor olabilir. Sizi birilerinin farklı algılaması veya sizin başkalarını yanlış algılamanız mümkündür. Boşluk süresini,  rutin işlerinize ağırlık vererek geçirmenizde yarar var. 
Hesaplarınızı kontrol ederek mali konularda biraz daha tutumlu olmaya çalışmanız gerekiyor.Güzel ve mutlu bir cuma geçirmeniz dileğiyle..

                                                             YENGEÇ BURCU
22 Haziran-22 Temmuz


Sevgili Yengeçler bugünlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Çalışma hayatınız ve maddi konularda iletişimin yoğun olduğu zamana giriyorsunuz. Size birilerinin söylediğiyle değil, gerçek olanı kulağımızla duymak, şahit olmaktan yanasınız. Bu sağlıkla alakalı konuları da kapsayabilir. Bir sıkıntınız varsa bunun net olarak tespit edilmesini istersiz. Bir işimiz varsa, ne kazanacağınızı  tahmin etmek yerine, doğrusunu bilmek istersiz. Bir planınız varsa, buna ne kadar bir bütçe ayırmanız gerektiğini kesin hesaplayıp karar vermeyi düşünürsünüz. Zaten böyle düşünmek en doğrusu olacaktır. Böylece farklı bir sonuçla karşılaşıp zor durumda kalmamış olursunuz.
 Maddi ve manevi anlamda risk altına gireceğiniz kararlardan kaçınmalısınız. İnceleyelim Bütçemizin sınırlarını aşmamalısınız. Güçlenmek, kendimizi ifade etmek, yeteneklerimize önem vermek adına, gözden geçirmelerde bulunmalısınız. Gereksinimleriniz konusunda hassas olacağınız bu zaman dilimi içinde, inancınız sizi koruyucu ve size yol gösterici olabilir Borçlarınız, kredileriniz veya her ne durumda iseniz maddi problemlerinizin tümüyle ilgili yeni bir girişimde bulunmak yerine sakince bütçenizi tekrar gözden geçirmenizde fayda var.
Güzel ve mutlu bir cuma geçirmeniz dileğiyle..

   ASLAN BURCU

23 Temmuz-22Ağustos


Sevgili Aslanlar bugün  Yolculuk gibi  yeni bir şeyler yapmak, beğenilmek, ilgi görmekten bir hayli mutlu olabilirsiniz. Etrafınızda güzellikler yaratabilir, siz de bunların keyfine varabilirsiniz.
Saat 13:24 Merkür-Jüpiter görünümü, günün iyimser, cömert, içtenlikle kendini ifade eden, gayet net bir dille duygularını ifade eden kişisi olacağınızı işaret ediyor. Siz aşkı sadece iki kişi arasında değil hayatın genelinde etkili bir duygu olduğunu biliyorsunuz. İnsanın hayatı sevmesi, kendisiyle barışıklığı, iç zenginliği tüm hayatını güzelleştirir diyen ender kişilersiniz. Zorlukları olsa dahi, bir gülümseyiş, bir içten selamlaşma, bir dostun sesi, bir sevgilinin güzel bakışı, insanın en kıymetli zenginliğidir. İşte bu saatlerde sizin güzelliklerinizi de yakından duymak, hissetmek ne güzel olacaktır kim bilir?
 İlişkilerimizde baskın tavırlar sergilemeyin. Ters bir durumla karşılaşırsanız, beklemede kalıp üzerinde düşünmelisiniz. Fiziksel açıdan enerjiniz düşük olabilir. Kendimizi yormadan, rutin işlerinizi yapmaya gayret gösterebilirsiniz.
 Hiçbir şeyin hayatta garantisi yok. Onun içindir ki, işinizi, paranızı risk altına almamakta yarar var.
Güzel ve mutlu bir cuma geçirmeniz dileğiyle..
 
 
 
                                                                    BAŞAK BURCU
 
23 Ağustos-22 Eylül

Sevgili Başaklar. Hayatın zorluklarıyla baş edebilmek için, kendimize özen göstermeniz gerektiğini düşünüyorsunuz. Kimse sizim, zayıf yönlerimizi bilsin istemezsiniz. Bu enerji size güçlükleri aşabilmenin, kendinize inanmakla mümkün olacağını söylüyor.
Ailenizi, yuvanızı, sevdiklerinizi mutlu etme, geleceğinizi kurma, çalışıyorsanız işimizde başarılı olma arzunuzu işaret ediyor. Bildiklerinizi artık sınırlar içinde değil, dış dünyaya sunarak ifade etmekten yanasınız. Ancak burada önemli olan, neyi ne kadar bildiğimizi net bir şekilde tespit etmeniz. Biliyorum, demek yerine öğrenmeye devam ediyorum diyebilmek sizi abartılı düşünmekten korur. Ayrıca bilginizi daha derinlikli bir şekilde analiz etmeniz, eksiklerinizi tamamlamanızda faydalıdır. Bu görünüm size güven duygusu verir. Kendinize inanmanızı sağlar.
Saat 14:48-17:18 arasın enerjiniz düşebilir. Beklemek, ne olup bittiğini bilmemek bu saatlerde sizi rahatsız edebilir. Karşınıza çıkabilecek ufak tefek sorunları büyütebilir, normal günlük aktivitelerinizi yerine getirirken iki misli yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Ancak bunun hayrınıza olabileceği ihtimalini de göz ardı etmeyelim. Hani bazen, iyi ki şöyle olmamış, iyi ki adım atmamışım deriz ya. Boşluk etkisini de böyle bir açıdan ele alalım. Yarım kalan işlerimize öncelik tanıyalım.
Titiz bir şekilde durumları ele alacaksınız. Size ihtiyaç duyulması, fikrinizin alınmasından hoşlanacaksınız. Mantık ön planda olacak. Belki bazı meselelere kafanızı takacaksınız. Ancak işlerinizi de bilinçli bir şekilde yoluna koymayı başaracaksınız.
Güzel ve mutlu bir cuma geçirmeniz dileğiyle..
                                                        

 TERAZİ BURCU
23 Eylül-22 Ekim
Sevgili Teraziler Güven duygunuzun yüksek olduğu kendinizden emin olacağınız ve bunu da dış görüntünüze yansıtacağınız bir gün geçireceksiniz.
 Gayet net ve son derece cömert şekilde dış dünya ile bağlantı kurabilirsiniz. İçtenlikle düşünürsünüz, rol yapmazsınız. Kibirli değilsinizdir. Çünkü insanlarla gerçekten samimi şekilde konuşmanın, insanın kendisine duyduğu saygı olduğunu bilirsiniz. Siz bir öyle, bir böyle, bugün başka yarın başka bir kişi değilsiniz. İnandığınız, ölçüp biçip tarttığınızı adil bir şekilde bölüşmekten yanasınız. Tabii ki insanlardan da bunu bekliyorsunuz. Her şeyi bildiğini düşünen kişilerden hoşlanmıyorsunuz. Zaten çevrenizde böyle olanlara da pek tahammülünüz yok. İşte bu görünüm, sizin fikirlerinizin, pozitif yaklaşımlarınızın bir çok insana iyi geleceğinin işaretçisidir.
Saat 14:48-17:18 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, aşk hayatınızda, sosyal ilişkilerinizde ve sizi  birebir ilgilendiren konularda makul olmaya çalışınız.  Kişisel bakımınız, rutin kontrolleriniz, yarım kalan işleriniz, çocuklarınızla alakalı konular, sanatsal anlamdaki çalışmalar bu saatler arasında faydalı olacaktır. Ancak, üzerinde düşünmeden, hesap yapmadan yenilik anlamında bir karar vermeyiniz.
Güzel ve mutlu bir cuma geçirmeniz dileğiyle..

 
                                                                AKREP BURCU

 23 Ekim-21 Kasım



Sevgili Akrepler,  Üstünüzdeki sorumluluklar bir hayli yorucu olsa da, siz başarılı olabilecek kadar güçlüsünüz. Hiç tedirgin olmayın. Her güçlükte mutlaka bir hayır vardır.
 İhtiyaçlarımızı karşılamak istiyorsanız, iş hayatınız veya geleceğinizle ilgili konularda mutlaka iyi düşünmeniz gerekiyor. Artık, öylesine veya gelip geçici tarzda değil, bilakis büyümeye, gelişmeye, yeteneklerimizi göstermeye çalışmalısınız. Fikirlerimizi, hayatın bize öğrettiklerini, bizim deneyim sahibi olarak öğrendiklerimizi dışa yansıtmanız gerekir.
Saat 14:48-17:18 arasında, rutin işlerinize öncelik tanıyınız.  Karşı cinsle ilgili konularda biraz daha temkinli olunuz. Bu zaman dilimi içinde, ya tümüyle olayları kendi kontrolünüz altında tutmak istersiniz veya  akışa bırakırsınız. Aslında yapılması gereken de, ikinci tercihtir. Eviniz, aileniz ve özel ilişkinizle alakalı  konular üzerinde şöyle bir düşünmenizde yarar var.
Güzel ve mutlu bir cuma geçirmeniz dileğiyle..

 
 
                                                                  YAY BURCU
22 Kasım-21 Aralık


Sevgili Yaylar,  kendinize olan güven duygunuzun  ve popülaritenizin yüksek olduğu bir gündesiniz.  Dikkatleri üzerinizde toplayacak kadar güçlü bir duruşunuz var. Kısa yolculuklar, haberleşme, keyifli bir gün geçirme açısından şanslı olduğunuzu biliniz.
İnsanların sizin ne kadar samimi, inançlı, güvenli, iyi niyetli biri olduğunuzu görmeleri sizin için bir fırsat olabilir.  Öyle açık bir dille kendinizi ifade edersiniz ki, gönlünüzün ne kadar güzel olduğunun bir çok kişi farkına varır. Dilinizden çıkan her sözcük, insanları kucaklayıcı tarzdadır. Sevdiklerinize olan ilginiz, onlarla konuşurken kullandığınız pozitif cümleler, kendilerini iyi hissetmelerini sağlar. Yolculuk, farklı insanlarla kurulan bağlantılar, çevrenizi tanıma arzusu, dil öğrenmek, bildiklerinizi paylaşmak bu enerjinin yararları arasında sayılır.
Ailenizle aranızdaki iletişimi güçlü tutmaya çalışmanız gerekiyor. Yeni tanıştığımız kişilere de dikkat etmelisiniz.  İletişim, ulaşım,  haberleşme, yakın çevrenizle alakalı  konularda tedbirli olalım.
Güzel ve mutlu bir cuma geçirmeniz dileğiyle..


                                                           OĞLAK BURCU
 
 
22 Aralık-19 Ocak
Sevgili Oğlaklar  iyi niyetli olsanız da kimseden fayda olmadığını görmelisiniz. Her ne olursa olsun, ayaklarımın üzerinde durmalı, kimseye taviz vermemeliyim diye düşünmelisiniz.
Bildiklerinizi diğer insanlarla paylaşmaya, ideallerinizi gerçekleştirmeye, içinizdeki özünüzle buluşmaya ihtiyacınız var. işte bu görünüm, hem kendinize hem dış dünyaya samimi  duygularla yaklaşmamızı sağlıyor.
İlişkimizle alakalı meseleleri gözden geçirebilirsiniz. Ancak bir konu üzerinde karar vermişsek geri dönmek, kararımızı değiştirmek boşluk süresince yanlış olur. Bu zaman dilimi içinde, özellikle maddi konularda bilinçli düşünelim. Durumları kritik ederek değerlendirin. İşlerinizi düzgün bir şekilde yapmaya çalışacaksınız. Endişeli olduğunuz konuları nasıl çözüme kavuşturacağınızı düşünüp  çözümden yana olacaksınız. Karışıklıktan hoşlanmayacaksınız.
Güzel ve mutlu bir cuma geçirmeniz dileğiyle..  
 
 
                                                                 KOVA BURCU  
20 Ocak-18 Şubat
Sevgili Kovalar, b güçlü, inançlı, yeri geldiğinde yanınızda durarak size destek verecek insanlara  ihtiyaç duyacaksınız.
Özel ilişkilerde partnerinizin samimiyetini, iyi niyetini, cömertliğini, size olan niyetini açık ve gayet net şekilde bilmek ve aynı şekilde ifade etmek arzusundasınız.  Karşınıza zorluklar çıksa da, siz bunları olumlu hislerle size yaklaşan biriyle aşacağınızı bilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızla, gruplarla, yazışarak, söyleşerek, aktivitelere katılabilirsiniz. Bir iş, bir proje üzerinde kimlerle çalışabiliriz, kimlerle bağlantıya geçmek gerekiyor bunları bir düşünelim. Hoşgörü ve tevazu her türlü sıkıntının ve problemin çözülmesinde sihirli bir anahtar gibidir.
İlişkilerimizde mantığınız ön planda olacak. Soru işareti uyandıran hiç bir şeyden hoşlanmayacaksınız. Bazen endişeli olabilirsiniz. Ancak çözümcü bir bakış açısıyla hareket etmenizde yarar var.
Güzel ve mutlu bir cuma geçirmeniz dileğiyle..  
 
 
                                                                 BALIK BURCU
19 Şubat-20 Mart
Sevgili Balıklar, bilgilenmeye ve bildiklerimizi paylaşmaya dönük şekilde iletişimde bulunacağız bir gündesiniz.  Bu iki ayrı yerde çalışmak,  iki ayrı işe sahip olmak veya hem öğrenmek hem de öğrendiklerimizi başkalarına ifade etmek şeklinde olabilir. Ancak bu görünüm bize şunu söylemektedir. Gerçekten asıl hedefin nedir. Bu hedef seni arzu ettiğin yere getirebilecek mi, ilerisi adına ne gibi düşüncelerin var? bunlara gerçekçi bir şekilde cevap vermek lazım. Bir hazırlık dönemi olarak da görebiliriz. Sonrasında bunu geliştirebiliriz.

Başkalarının üzerinizde baskı kurmalarına  izin vermeyin. Ancak bunu ılımlı bir şekilde konuşmak yararlı olabilir.  Kimse sizi övmese de, takdir etmese de, siz kendinize güvenin.

İlişkinizle alakalı konuları, evinizi, ailenizi ilgilendiren meseleleri titizlikle ele alacaksınız. İşlerinizi düzgün bir şekilde yerine getirmenizde fayda var. Eğer sizi zorlayan durumlar varsa, endişeli olmak yerine nasıl bir çözüm bulabilirsiniz buna bakmalısınız.
Güzel ve mutlu bir cuma geçirmeniz dileğiyle..


 













PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}