Nursel'in Mutfağı Damat Pilavı Tarifi 2 Temmuz 2015 Malatya



2 Temmuz 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 2 temmuz perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 2 Temmuz 2015 nurselin mutfağı Damat Pilavı  nasıl yapılır, 2 Temmuz nurselin mutfağı Damat Pilavı tarifi, Damat Pilavı  malzemeleri, Damat Pilavı  nasıl pişirilir, Damat Pilavı nasıl yapılır, nurselin mutfağı Damat Pilavı Tarifi , Nurselin mutfağı 2 Temmuz perşembe yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 02.07.2015 Damat Pilavı Tarifi, nurselin mutfağı malatya



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Damat Pilavı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.

DAMAT PİLAVI

Malzemeler:
Hazırlanışı:
Tel şehriye, bulgur ve sıcak suda bekletilip süzülen pirinç tencereye alınır. Tuz atılır ve sıcak suyu verilir. Suyunu çekmeye yakın sıvı yağ gezdirilir ve ara ara tereyağı bırakılır. Demlendirilerek arapgir kızartması ile sunuma alınır.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}