Nursel'in Mutfağı Alişke Çorbası Tarifi 10 Temmuz 2015 Eskişehir



10 Temmuz 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 10 temmuz cuma nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 10 Temmuz 2015 nurselin mutfağı Alişke Çorbası  nasıl yapılır, 10 Temmuz nurselin mutfağı Alişke Çorbası tarifi, Alişke Çorbası   malzemeleri, Alişke Çorbası nasıl pişirilir, Alişke Çorbası nasıl yapılır, nurselin mutfağı Alişke Çorbası  Tarifi , Nurselin mutfağı 10 Temmuz cuma yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 10.07.2015 Alişke Çorbası  Tarifi, nurselin mutfağı Eskişehir

çorba tarifleri

 
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Alişke Çorbası tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.


ALİŞKE ÇORBASI

Malzemeler:
100 g dana kıyma.
2 adet patates.
2 adet kuru soğan.
2 adet domates.
2 yemek kaşığı sıvıyağ.
1 yemek kaşığı biber salçası.
1 adet yumurta.
Tuz

 HAMURU İÇİN.
1,5 su bardağı un.
Su.

HAZIRLANIŞI
Dibine sıvı yağ gezdirilen tencereye küçük doğranan soğanlar alınır. Yumuşayınca kıyması bırakılır ve birlikte kavrulurlar. Küçük doğranan patatesler ilave edilir. Biber salçası bırakılır ve domates rendelenir. Sıcak su verilir. Kaynayınca sadece su ve un ile tutulan cıvık kıvamlı hamur çay kaşığının ucu ile tek tek içine bırakılır. Hamurlar pişince tuzu atılıp ocaktan alınır ve servise hazırdır.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}