Ne Münasebet 4. Bölüm İzle- Ne Münasebet 4. Bölümde Neler Yaşandı?



ne münasebet son bölüm izle, ne münasebet hangi kanalda, ne münasebet oyuncuları kimler, ne münasebet dizisinin konusu, ne münasebet 4. bölüm izle, ne münasebet tek parça izle, ne münasebet 4. bölümde ne oldu, ne münasebet son bölümde ne oldu, ne münasebet izle, ne münasebet yayın saati, ne münasebet hangi saatte,27 temmuz 2015 ne münasebet izle



Başrollerini ünlü oyuncular Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil’in paylaştığı komedi ve aksiyon dizisi Ne Münasebet; Birbirlerinden farklı karakterlere sahip iki genç avukatın, zorunlu bir iş hayatında bir arada olmak zorunda oldukları ve giderek birbirlerine aşık olmalarını anlatan konusuyla Show tv ekranlarında her pazartesi akşamı saat 20: 30'da bizleri ekran başına kilitlemeyi başardı.

Demir (Sarp Levendoğlu), kendine çok güvenli, zeki ve eğlenceli bir zengin çocuğudur. Bununla birlikte özellikle kadınlarla sağlıklı ilişkiler kuramayan, onları anlamaya çalışmayan, sorumluluk nedir pek bilmeyen, gününü gün etmeye çalışan karakterdir. Hukuk fakültesini babasının zoruyla bitirmiştir. Doğayla iç içe bir hayat sürmekte, seyahatler yapıp doğa belgeselleri çekmektedir. Nil (Pelin Akil) ise, adaletin ve gerçeklerin peşinden koşan, idealist bir avukattır. Bununla birlikte kendine güven sorunları vardır ve kadın olarak kendini pek beğenmez. Kötü talih, bu iki zıt karakterin yollarını birleştirir ve her şey de bu anda başlar...!

Bu hafta 4. Bölüm ile ekranlara gelen ne münasebet'te: Bir anda Nil'in dudaklarına yapışan Demir'e Nil'in tokat atması ve bu olayı Nil'in annesinin duymasıyla işler daha da karışırken, Nil ve Demir'in annesi arasındaki diyalog komik anları ekrana getirdi. Ne Münasebet son bölümünde her fırsatı değerlendiren Berkant, bu kez Ahu'yu kullanarak Nil ve Demir'in arasının açılmasını sağlamaya çalıştı. Demir, Berkant'ın oyununa düştü mü? Ahu'yu kıskanan Nil, Demir'e duygularını itiraf edebildi mi? Demir, Nil'e kendini affettirebilmek içn ne yaptı? Ne Münasebet 4. bölümü tüm bu soru işaretleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı.

Ne Münasebet oyuncuları:
Sarp Levendoğlu (Demir),
Pelin Akil (Nil), 
İnan Ulaş Torun (Necmi),
Bengi İdil Uras (Çisil),
Cihat Tamer (Hakkı),
Ayşe Kökçü (Muazzez),
Hakan Altıner (Salim),
Ayşen Sezerel (Figen),
Mert Yavuzcan (Berkant),
Pınar Şenol (Fadime),
Gizem Güven (Ayça) 
Bahar Akça (Ahu) .


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}