19 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 19 Haziran cuma nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 19 Haziran 2015 nurselin mutfağı Yoğurt Çorbası nasıl yapılır, 19 Haziran nurselin mutfağı Yoğurt Çorbası tarifi, Yoğurt Çorbası malzemeleri, Yoğurt Çorbası nasıl pişirilir, Yoğurt Çorbası nasıl yapılır, nurselin mutfağı Yoğurt Çorbası Tarifi , Nurselin mutfağı 19 Haziran cuma yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 19.06.2015 Fırın Ağzı Tarifi, nurselin mutfağı kilis
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Yoğurt Çorbası tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
YOĞURT ÇORBASI
Malzemeler:
1 kilo ilikli kemik
1 kilo tuzsuz yoğurt
1 su bardağı pirinç
150
g boz fıstık
150 g tuzsuz badem
1 tatlı kaşığı tuz
Sosu için:
2 yemek kaşığı tereyağı
Hazırlanışı:
İlikli kemik bol suda haşlanır. Süzülen suyu başka tencereye alınır. Kaynayınca yıkanan pirinç içine bırakılır. Pirinci biraz pişince tuzsuz yoğurdu yavaş yavaş eklenir. Karıştırılırken tuzu atılır ve pişirilmeye bırakılır. Ocaktan alınınca üzerine eritilen tereyağı gezdirilir. Kavrulan boz fıstık ve bademle sunuma alınır.
Hazırlanışı:
İlikli kemik bol suda haşlanır. Süzülen suyu başka tencereye alınır. Kaynayınca yıkanan pirinç içine bırakılır. Pirinci biraz pişince tuzsuz yoğurdu yavaş yavaş eklenir. Karıştırılırken tuzu atılır ve pişirilmeye bırakılır. Ocaktan alınınca üzerine eritilen tereyağı gezdirilir. Kavrulan boz fıstık ve bademle sunuma alınır.
0 yorum:
Yorum Gönder